İkisi arasında kaldım. İkinci el alacağım ve Fantech Shooter 3 1.300 lira, 8BitDo ise 1.500 lira. Shooter 3 2 ay önce alınmış ve garantisi var. 8BitDo ise 2023 de alınmış ve garantisi yok ama çok az kullanıldığı söyleniyor.
8BitDo bir marka hangi modelden bahsediyorsunuz? Fantech Shooter 3 ise 1.7k. Cashback vb ile daha uyguna gelebiliyor onu araştırıp sıfırını hemen hemen aynı paraya almanı tavsiye edebilirim.
İkisi arasında kaldım. İkinci el alacağım ve Fantech Shooter 3 1.300 lira, 8BitDo ise 1.500 lira. Shooter 3 2 ay önce alınmış ve garantisi var. 8BitDo ise 2023 de alınmış ve garantisi yok ama çok az kullanıldığı söyleniyor.
Arkadaşlar, geçen hafta gizala üzerinden 8BitDo Ultimate Wired modelini satın aldım, ancak birkaç kafama takılan durum var. Analoglar hafifçe sallanıyor, sanki F310 modelindeki analog sorununun daha hafif bir versiyonu gibi. D-pad'in sağ yönü dokusu daha yumuşak, sol tarafı ise daha sert. A, B, X, y tuşları sallanıyor, RB ve LB tuşları da sallanıyor. RT ve lt tuşlarından yay sesi geliyor, bu da kalitesiz bir his veriyor.
Normal mi bunlar? Çünkü çok önerilen bir gamepad memnun kalamadım ama ben.
8BitDo bir marka hangi modelden bahsediyorsunuz? Fantech Shooter 3 ise 1.7k. Cashback vb ile daha uyguna gelebiliyor onu araştırıp sıfırını hemen hemen aynı paraya almanı tavsiye edebilirim.
İkiside iyi ikiside alınabilir farketmez ama İyzico kullanıp 0 olarak da alabilirsin. O bütçede önerilebilen birkaç tane gamepad var zaten ama arada çok fazla kalite farkı yok.