xQEFA

Uzman
Arkadaşlar, geçen hafta gizala üzerinden 8BitDo Ultimate Wired modelini satın aldım, ancak birkaç kafama takılan durum var. Analoglar hafifçe sallanıyor, sanki F310 modelindeki analog sorununun daha hafif bir versiyonu gibi. D-pad'in sağ yönü dokusu daha yumuşak, sol tarafı ise daha sert. A, B, X, y tuşları sallanıyor, RB ve LB tuşları da sallanıyor. RT ve lt tuşlarından yay sesi geliyor, bu da kalitesiz bir his veriyor.

Normal mi bunlar? Çünkü çok önerilen bir gamepad memnun kalamadım ama ben.

Analog sallanması nasıl? Kontrolcüyü salladığınızda bile sallanacak kadar mı yoksa sadece ilk dokuşta mı sallanıyor? Eğer 2. seçenek ise normal. Şu an GameSir Cyclone 2 kullanıyorum, bu kontrolcünün de analogları ilk dokunuşta sallanıyormuş hissi verecek kadar yumuşak.

Ben 2 hafta 8BitDo Ultimate 2C deneyimlemiştim. D-pad ve tetik (lt ve RT) tuşları hariç her şey dediğiniz gibiydi.

Analog sallanması nasıl? Kontrolcüyü salladığınızda bile sallanacak kadar mı yoksa sadece ilk dokuşta mı sallanıyor? Eğer 2. seçenek ise normal. Şu an GameSir Cyclone 2 kullanıyorum, bu kontrolcünün de analogları ilk dokunuşta sallanıyormuş hissi verecek kadar yumuşak.

Ben 2 hafta 8BitDo Ultimate 2C deneyimlemiştim. D-pad ve tetik (lt ve RT) tuşları hariç her şey dediğiniz gibiydi.
2. dediğiniz gibi hocam, ilk dokunuşta sallanıyor. O zaman çokta abartıldığı kadar güzel bir gamepad değilmiş.

Çözemiyor muyuz bu analog sorununu, rahatsız ediyor çünkü.

2. dediğiniz gibi hocam, ilk dokunuşta sallanıyor. O zaman çokta abartıldığı kadar güzel bir gamepad değilmiş.

Abartan insanlar çünkü Aliexpresssten 1600-1700TL'ye alıyordu. 3200TL'ye bence de kaliteli değil iade edip başka modellere bakabilirsiniz. Bende 2C'yi 950TL'ye almıştım fiyatina göre muazzam ama 2K'ya alsam bir düşünürdüm.

Burada çok fazla 3. parti gamepad öneriliyor ve kağıt üstünde hepsi iyi ancak hissiyat ve premiumluk olarak hiç biri Xbox 9. Nesil ve Dualsense gibi hissettirmiyor.

Bende Xbox + 8BitDo Ultimate C 2.4GHz var. Aslında kötü değil her şey fiyatına göre. Ben 1K'ya almıştım 1700'den düşmüştü. Memnunum ondan mesela.

Şu gamepadi almayın diye bas bas bağırıyorum ancak bazı fancıklar güzel pazarladılar şu markayı.

İade edebiliyorsanız edin aynı modelden ben de muzdarip oldum direkt sattım.

Burada çok fazla 3. parti gamepad öneriliyor ve kağıt üstünde hepsi iyi ancak hissiyat ve premiumluk olarak hiç biri Xbox 9. Nesil ve Dualsense gibi hissettirmiyor.

O iki gamepadi de kullandım başka gamepadlerin yanında. 3. partide tabii ki o derece kaliteli hatta daha kaliteli hissettiren gamepadler var ancak 8Bitdo bu listeye girmez.

Şu gamepadi almayın diye bas bas bağırıyorum ancak bazı fancıklar güzel pazarladılar şu markayı.

İade edebiliyorsanız edin aynı modelden ben de muzdarip oldum direkt sattım.

O iki gamepadi de kullandım başka gamepadlerin yanında. 3. partide tabii ki o derece kaliteli hatta daha kaliteli hissettiren gamepadler var ancak 8BitDo bu listeye girmez.
Dualsense ve Xbox'tan kaliteli hissettiren, ele alınca tok gelen gamepad var mı hocam bildiğiniz? DualSense'den EasySMX X20'ye geçtim, performans olarak vs. çok iyi ama kalitesiz hissettiriyor.

Son düzenleyen: Moderatör: