"Sanırım artık düşük yazdırsan bile fiyatlarını araştıran gümrük çalışanlarına denk gelince kalıyormuş sanırım net emin değilim."

Yok öyle şey.
Tamamdır.

Plastik kalitesi Xbox kadar iyi olmasa da elde ucuz hissettirmiyor alınır kesinlikle
Hocam bu yorumu gamesir için yaptınız sanırım değil mi? Biraz baktımda çok yakışıklı bir gamepad gibi duruyor alasım geldi standı da çok iyi duruyor.

Hocam bu yorumu gamesir için yaptınız sanırım değil mi? Biraz baktımda çok yakışıklı bir gamepad gibi duruyor alasım geldi standı da çok iyi duruyor.
Evet hocam Cyclone 2 için. Fazlasıyla kaliteli bir gamepad ve dediğiniz gibi çok yakışıklı duruyor özellikle RGB leri ayrı ayrı ayarlayabilmek de bayağı güzelleştiriyor duruşunu.

4 siparişimde ücretsiz sorunsuz elime ulaştı.
Çok sevindim hocam gamesire daha da yükseldim sayenizde. Kargoları hangi firma ile gönderiyorlar ve ek bir vergi çıkıyor mu?
Evet hocam Cyclone 2 için. Fazlasıyla kaliteli bir gamepad ve dediğiniz gibi çok yakışıklı duruyor özellikle RGB leri ayrı ayrı ayarlayabilmek de bayağı güzelleştiriyor duruşunu.
Hocam valla hem şık hem de elde hissiyatı xbox kadar olmasa da ona yakın olursa çok sevinirim.

Çok sevindim hocam gamesire daha da yükseldim sayenizde. Kargoları hangi firma ile gönderiyorlar ve ek bir vergi çıkıyor mu?

Hocam valla hem şık hem de elde hissiyatı xbox kadar olmasa da ona yakın olursa çok sevinirim.

Vergi çok nadir çıkıyor. Onda da siz kanıt atıyorsunuz ödüyorlar.

Bana en son Sürat ile geldi.

Yakın hocam. Oyun kolu kısmında 4500 TL olan bir konu var ona bakabilirsiniz. Yurtdışında yunexpress, Türkiye içinde ise sürat, kargoist gibi şirketlerle yolluyorlar

WhatGeek için WG2025 promosyon kodunu kullanabilirsiniz. İndirimli almış olursunuz.

Öyle demeyelim de Yanwen ile yolladıklarında çıkıyor. Ancak bıraktılar Yanwen ile yollamayı, artık tamamen YunExpress ve Sürat ikilisi. Yine de YunExpress ile yollayın demekte fayda var.

WhatGeek için WG2025 promosyon kodunu kullanabilirsiniz. İndirimli almış olursunuz.

Öyle demeyelim de Yanwen ile yolladıklarında çıkıyor. Ancak bıraktılar Yanwen ile yollamayı, artık tamamen YunExpress ve Sürat ikilisi. Yine de YunExpress ile yollayın demekte fayda var.
Teşekkür ederim hocam sağ olun. Bugün sipariş geçeceğim gibi :).

1748285569687.webp

Direkt 10 dolarla yunexpress ile yolluyormuş sipariş verme kısmında.

Sepetteyken sağdaki not kısmına T.C. kimlik numaranızı yazmayı unutmayı,
Sağ olun hocam bir de o not kısmına ürünün fiyatını düşük girin diye orda mı belirteyim? Bir de fiyatını ben mi belirliyim atıyorum 10 dolar yazın mı diyim yoksa sadece fiyatını düşük girin demem yeterli olur mu sizce? Hiç almadım da daha önce.