Detaylar
Kim cevapladı?Bence Far Cry Primal. Ama spesifik olarak 5 veya 6 ya bakmak istiyorum dersen 6 önerimdir. Daha güzel hikaye ve oynanışı var, gerçi Far Cry 3'ten sonra çıkan bütün Far Cry oyunları 3'ün kopyası olarak çıktı ama.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Ben sanki 5'ten daha çok keyif almıştım atmosfer ve renkler daha gözüme hitap etmişti. Hikaye olarak Far Cry serisinden ne bekliyorsan o yani çok bir derinlik yoktu ama 5 biraz daha ilgi çekici ve tuhaf bir hikayeydi sanki.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
FC1, FC2 ve FC3 kendi çapında hikayesi olan oyunlar olmasına rağmen primal hariç FC3'den sonra çıkan diğer tüm oyunlar FC3'ün kopyası. Kopyası? Bir kötü adam olsun başta biraz da deli olsun, adaya sonradan düşen gelen bir karakter daha sonrada bunlar birbiri ile çatışsın. Hikaye bu temelde ama oynanmaz değil oynanır sadece arka arkaya oynanmamalı.
Soruya gelelim FC5 mi, FC6 mı? Ne istediğine bağlı... Temelde aynı olsalar bile hikaye ağırlıklı istiyorsan 5, ama dersen ki bol içerik olsun dünyasında kaybolayım o zaman 6.
Kendi önerim Far Cry 5 olur hikaye açısından daha iyidir, net.
Soruya gelelim FC5 mi, FC6 mı? Ne istediğine bağlı... Temelde aynı olsalar bile hikaye ağırlıklı istiyorsan 5, ama dersen ki bol içerik olsun dünyasında kaybolayım o zaman 6.
Kendi önerim Far Cry 5 olur hikaye açısından daha iyidir, net.
Hellmonger
Becerikli
5'in atmosferi çok güzel.
Far Cry 6. Zaten 3'ten sonraki tüm oyunlar birbirinin aynısı. Evet, aynısı. Benzerlik falan yok. Arka arkaya Far Cry Primal ve 4 oynadım, fark ettiğim şey Primal'ın, Far Cry 4'teki Shangri-La bölümündeki mekanikleri kullanıyor.
İkisi arasında da ana karakter işlenişi ve senaryo olarak 6 daha üstün. Eğer kült ve kırsal Amerika'yı seviyorsanız 5'in atmosferi daha iyi. İçi dolu bir ana karakter görmek istiyorsanız 6. Genel bağlamda ise 6 bir tık daha önde.
İkisi arasında da ana karakter işlenişi ve senaryo olarak 6 daha üstün. Eğer kült ve kırsal Amerika'yı seviyorsanız 5'in atmosferi daha iyi. İçi dolu bir ana karakter görmek istiyorsanız 6. Genel bağlamda ise 6 bir tık daha önde.
Luna1057
Yetkin
Bence ikisi arasından Far Cry 5. 6. oyun bana güzel gelmedi, eşyaları kullanmak için olan seviye sistemi vb. pek hoşuma gitmedi fakat içerik olarak 5 ten daha geniş. 3, 4 ve 5. oyunla ilgili içerikler var ve eğlenceli gibi.
FC1, FC2 ve FC3 kendi çapında hikayesi olan oyunlar olmasına rağmen Primal hariç FC3'ten sonra çıkan diğer tüm oyunlar FC3'ün kopyası. kopyası? bir kötü adam olsun başta biraz da deli olsun, adaya sonradan düşen gelen bir karakter daha sonra da bunlar birbiri ile çatışsın. Hikaye bu temelde ama oynanmaz değil oynanır sadece arka arkaya oynanmamalı.
Soruya gelelim FC5 mi, FC6 mı? Ne istediğine bağlı... Temelde aynı olsalar bile hikaye ağırlıklı istiyorsan 5 ama dersen ki bol içerik olsun dünyasında kaybolayım o zaman 6.
kendi önerim Far Cry 5 olur hikaye açısından daha iyidir, net.
Şu paketi alınır mı? Hocam değer mi?
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Alınır hocam ama eğer Steam şart değilse Epic'ten alın derim.