Ömer_Yeter
Yetkin
Sizce alınır mı? Hikayesi iyi mi?
Bence alınır Far Cry serisini oynamayı seviyorsan ve Far Cry evrenindeki ögeleri beğeniyorsan indirimde alınır. Ben bu oyunu ilk çıktığında oynamıştım beğenmiştim, şimdi tekrar oynuyorum beğeniyorum. Ubisoft'un zaten her oyunda tekrara gitme mantığını günümüzdeki oyunlarda daha fazla görüyoruz. Oyunun hikayesi de Far Cry serisinin alışılagelmiş mantığı ile hemen hemen benzer. Oyunu almandaki mantık biraz daha konsepti beğenip beğenmeyeceğinle alakalı ama Far Cry deneyimini seviyorsan almaya değer bir oyun olduğunu söyleyebilirim.
Bu DLC'den oyun çıkarma işini seviyor Ubisoft. Bir de üstüne normal oyun fiyatı ile satıyor ya çok garip çalışıyor kafaları Far Cry 5 için de aynı durumu yapmışlardı onun konsepti de farklı oynayan için iyi deneyim. EA'nin satılması gibi bir durum yakın bir sürede Ubisoft için de gerçekleşebilir mi ?Normalde DLC olarak tasarlanıp sonradan oyuna çevrilen bir oyun. Bolca Far Cry 4 esintisi var zaten oyunda. Hikayesi pek bir şey vaad etmiyor. Ama milattan önce geçen ve bu şekilde sinematik anlatımlı pek oyun yok. O yönden farklı bir deneyim olabilir.