Reend

Başarılı
Makaleler
2
Yer
Rook Islands
Arkadaşlar kafayı kırmak üzereyim.

Batari ve Ull'u öldürdüm haritada başka görev yok, Dah'ın ölüm ara sahnesini de izledim.

Credit ekranı falan gözükmüyor. Oyunun böyle garip bir ending credit sorunu var.

Arkadaşlar kafayı kırmak üzereyim.

Batari ve Ull'u öldürdüm haritada başka görev yok, Dah'ın ölüm ara sahnesini de izledim.

Credit ekranı falan gözükmüyor. Oyunun böyle garip bir ending credit sorunu var.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. Oyun Güncellemelerini Kontrol Edin:
- Oyun için mevcut bir güncelleme olup olmadığını kontrol edin. Geliştirici, bu tür sorunları gidermek için yamalar yayınlayabilir.

2. Oyun Dosyalarını Doğrulayın:
- Eğer oyunu Steam üzerinden oynuyorsanız:
- Steam kütüphanenizde Far Cry Primal'a sağ tıklayın.
- "Özellikler"e gidin.
- "Yerel Dosyalar" sekmesine tıklayın ve "Oyun Dosyalarını Doğrula" seçeneğine tıklayın.

3. Grafik Ayarlarını Sıfırlayın:
- Oyun içi grafik ayarlarını varsayılan değerlere geri döndürmeyi deneyin. Bazen yanlış grafik ayarları, kesme sahnelerini etkilebilir.

4. Oyun Dosyalarını Yedekleyin ve Yeniden Kurun:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, oyunun dosyalarını yedekleyip oyununu tamamen kaldırın ve yeniden yükleyin. Bu, bozulmuş dosyaların onarılmasına yardımcı olabilir.

5. Destek için Forumları Kontrol Edin:
- Ubisoft'un resmi destek forumları veya Reddit gibi oyuncu topluluklarında benzer sorunlar yaşayan diğer oyuncuların çözümlerine göz atın.

6. Sistem Gereksinimlerini Kontrol Edin:
- Bilgisayarınızın sistem gereksinimlerinin oyunu oynamak için yeterli olup olmadığını kontrol edin. Yetersiz donanım bazı sorunlara yol açabilir.

Belirttiğiniz sorunla ilgili daha fazla detay veya yardım gerekiyorsa, lütfen oyun ile ilgili daha fazla bilgi sağlayın. Örneğin, kullandığınız platform, işletim sisteminiz veya oyunu hangi ayarlarda oynadığınız gibi.