Eshler

Başarılı
Arkadaşlar bendeki sorun kullansam da kullanmasam da durduk yere direkt aim aşağı kayabiliyor veya sayfa en alta ya da en yukarıya çıkıyor. Her zaman olmuyor ancak olduğu zaman da canımı sıkıyor. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bendeki sorun kullansam da kullanmasam da durduk yere direkt aim aşağı kayabiliyor veya sayfa en alta ya da en yukarıya çıkıyor. Her zaman olmuyor ancak olduğu zaman da canımı sıkıyor. Sebebi nedir?
Düşük segment bir fare kullanıyorsanız olabilir, ETS2 oynarken birden kamera kayıyordu.

Bazı oyunları arka plana aldığım vakit yaşıyordum bu durumu. İmleç sağ üste kayıyordu.

Uygulaması varsa fareyi sıfırlamayı deneyin.

Ek olarak ayarlarında sensör uzaklığı için bir şey varsa değiştirmeyi deneyin. Genelde LOD ayarı olarak geçiyor.

2025-07-26_13-59.webp

Mouse pad yüzeyi de kötüyse etki edebilir. Keza skatez de etki edebilir. Bu iki ürün eskidiyse yenileyin.

Bunun dışında sayfa hareket ediyorsa virüs veya klavyede de sorun olabilir.

Kaspersky, Malwarebytes ve AdwCleaner ile tarama yapın.

Tarama işlemleri bitince Malwarebytes kaldırabilir veya aktif korumasını kapatarak tarama için sistemde tutabilirsiniz.

Spesifik olarak tarayıcıda sorun yaşıyorsanız uzantıları kontrol edin. Bilmediğiniz, güvenilir olmadığına inandığınız(en azından tarayıcı uzantı sayfasında şu ibare olmayan) uzantıları kaldırın.

2025-07-26_13-56.webp

Bunlara rağmen düzelmezse farede sorun olup olmadığını anlamak için ofis tipi de olsa farkı bir fare kullanın. Veya klavyeyi değiştirip deneyin. Ayrıca kablolu ürünler ise kablolarını kontrol edin. Temassızlık vb. de etki edebilir.

Uygulaması varsa fareyi sıfırlamayı deneyin.

Ek olarak ayarlarında sensör uzaklığı için bir şey varsa değiştirmeyi deneyin. Genelde LOD ayarı olarak geçiyor.

Eki Görüntüle 167108

Mouse pad yüzeyi de kötüyse etki edebilir. Keza skatez de etki edebilir. Bu iki ürün eskidiyse yenileyin.

Bunun dışında sayfa hareket ediyorsa virüs veya klavyede de sorun olabilir.

Kaspersky, Malwarebytes ve AdwCleaner ile tarama yapın.

Tarama işlemleri bitince Malwarebytes kaldırabilir veya aktif korumasını kapatarak tarama için sistemde tutabilirsiniz.

Spesifik olarak tarayıcıda sorun yaşıyorsanız uzantıları kontrol edin. Bilmediğiniz, güvenilir olmadığına inandığınız(en azından tarayıcı uzantı sayfasında şu ibare olmayan) uzantıları kaldırın.

Eki Görüntüle 167107

Bunlara rağmen düzelmezse farede sorun olup olmadığını anlamak için ofis tipi de olsa farkı bir fare kullanın. Veya klavyeyi değiştirip deneyin. Ayrıca kablolu ürünler ise kablolarını kontrol edin. Temassızlık vb. de etki edebilir.
Deneyeceğim teşekkürler. Ek olarak LOD dediğiniz ayardan sadece 2 ayar var 1 ve 2 mm.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-07-26 141041.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-26 141041.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 32
Bende varsayılan olarak 1mm ayarlıydı. Bence 1mm de kullanın.

1mm idi 2mm yaptım tekrar aşağıya doğru sayfa kaydı ilginç. Dediklerinizi yapacağım.

Bende varsayılan olarak 1mm ayarlıydı. Bence 1mm de kullanın.

Hocam attığınız bütün programları denedim. Kaspersky Premium kullanıyorum tam tarama da yaptım fakat hiçbir şey değişmedi. Sorun hala devam ediyor elimde ekstra bir mouse da yok sanırım farenin kendisinde sorun var. Yeni bir mouse alacaktım zaten hazır almışken denemiş de olurum teşekkürler yardımınız için.

Son düzenleyen: Moderatör: