Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
Yıllarca internet kafe işlettik hiç skatez değiştirmedik, metalse kolay kolay değiştirilmesi zorunlu hale gelmez. Fareyle extreme şeyler yapıyorsan veya kullandığın yüzey zımpara gibiyse iş değişir tabii, kemirildiğini gözle gördüğünde rahatsız etmeye başladığında değiştirirsin.
- Makaleler
- 50
Yipranmadigi surece degistirmene gerek yok. Ben elimdeki DeathAdder Chroma 2014'u 2015'te aldim, 2022 gibi anca performansi dusmeye ve yipranmaya baslamisti. Su an yedek mouse olarak kenarda duruyor, hala ayni skatezlerle 
- Makaleler
- 43
Fareyle 365 günün her günü 6 saat aralıksız CS2 veya Valorant falan oynamayacaksanız muhtemelen bir sonraki farenize kadar değiştirmenize gerek kalmaz. Takıntı yapıp da sürekli farenin altını çevirip skatezlerine de bakmanızı tavsiye etmem. Farenin tadını çıkartın.
Hocam CS2 oynadım daha bugün 5 maç attım Left 4 Dead 2 oynadım üstüne yaklaşık 5 6 saat oynamışımdır.Fareyle 365 günün her günü 6 saat aralıksız CS2 veya Valorant falan oynamayacaksanız muhtemelen bir sonraki farenize kadar değiştirmenize gerek kalmaz. Takıntı yapıp da sürekli farenin altını çevirip skatezlerine de bakmanızı tavsiye etmem. Farenin tadını çıkartın.
Hocam yanlış değilsem teflon olarak geçiyor.Yıllarca internet kafe işlettik hiç skatez değiştirmedik, metalse kolay kolay değiştirilmesi zorunlu hale gelmez. Fareyle extreme şeyler yapıyorsan veya kullandığın yüzey zımpara gibiyse iş değişir tabii, kemirildiğini gözle gördüğünde rahatsız etmeye başladığında değiştirirsin.
- Makaleler
- 43
Hocam CS2 oynadım daha bugün 5 maç attım Left 4 Dead 2 oynadım üstüne yaklaşık 5 6 saat oynamışımdır.
Kolay kolay bir şey olmaz, merak etmeyin. Tadını çıkartın. Zaten önünde sonunda farenizi değiştireceksiniz.