Makaleler
13
Yer
İstanbul
Arkadaşlar hepinize iyi Sosyaller,

@Toby Fox ile güzel bir "Mouse Database" hazırlıyoruz, bir aksilik olmaz ise bu hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz. Sizlerin de özellikle istediği bir model varsa onu da listemize eklemek isteriz. Şimdilik ortalama 200 model düşünüyoruz, isteklerinize göre artabilir.

Rival 3'ü g ye falan atma şansınız var mı?
Tier list yapmıyoruz, mouse hakkında bilgi amaçlı bir liste olacak. MCU, switch, batarya, tutuş şekli, encoder hakkında bilgiler yazacak.

Aktif satışta olan modelleri ekleseniz yeterli bence, satışı olmayan ürünlerin kalitesi pek de önemli değil. Mesela ben Logitech G403 Wireless kullanıyorum, böyle bir listede yer alıp almaması pek bir şey ifade etmiyor çünkü satışı olmayan bir model. Evet, belki ikinci el piyasası için faydalı olabilir yer alması ama %1-2'lik bir kesim faydalansın diye tonlarca model için uğraşmaya gerek yok.

Aktif satışta olan modelleri ekleseniz yeterli bence, satışı olmayan ürünlerin kalitesi pek de önemli değil. Mesela ben Logitech G403 Wireless kullanıyorum, böyle bir listede yer alıp almaması pek bir şey ifade etmiyor çünkü satışı olmayan bir model. Evet, belki ikinci el piyasası için faydalı olabilir yer alması ama %1-2'lik bir kesim faydalansın diye tonlarca model için uğraşmaya gerek yok.
Evet, bu tarz modelleri eklemeyeceğiz zaten. Genel olarak çok satılan ve popüler olan modeller olacak.

Olacak.

Attack Shark R2-R3'ün magnezyum modelleri olursa çok mutlu olurum :) Düşük bütçede tercih edilen magnezyum modeller.

Aynı zamanda G305 gibi modellerin bulunması da güzel olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize iyi sosyaller,

@Toby Fox ile güzel bir "mouse database" hazırlıyoruz, bir aksilik olmaz ise bu hafta içinde bitirmeyi planlıyoruz. Sizlerin de özellikle istediği bir model varsa onu da listemize eklemek isteriz. Şimdilik ortalama 200 model düşünüyoruz, isteklerinize göre artabilir.

Tier list yapmıyoruz, mouse hakkında bilgi amaçlı bir liste olacak. Mcu, Switch, batarya, tutuş şekli, encoder hakkında bilgiler yazacak.
Razer DeathAdder ve Viper modelleri olabilir. Aslında forumda bu tarz bir iş için konu içi kategorileri filtreleme sistemi olsa çok iyi olur muş. Marka, tutuş şekli ve buna benzer şeyleri seçerek aratılan bir tablo hoş olur.