2run Uzman Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 2 21 Ekim 2024 #1 Merhabalar, Bugün herhangi bir neden olmadan farem yavaşladı. Windows ayarlarında son surat olmasına rağmen çok yavaş hareket ediyor. Sistemi yeniden açtım ama değişmedi, acaba neyden kaynaklı olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2024
Merhabalar, Bugün herhangi bir neden olmadan farem yavaşladı. Windows ayarlarında son surat olmasına rağmen çok yavaş hareket ediyor. Sistemi yeniden açtım ama değişmedi, acaba neyden kaynaklı olabilir?
Çözüm achelleus 21 Ekim 2024 Mouse üzerinde olan DPI değiştirme tuşuna basmış olabilir misin? Yazılımı var ise oradan DPI ayarına bak.
Mouse üzerinde olan DPI değiştirme tuşuna basmış olabilir misin? Yazılımı var ise oradan DPI ayarına bak.
achelleus Yetkin Katılım 30 Nisan 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Beğeniler 138 21 Ekim 2024 #2 Mouse üzerinde olan DPI değiştirme tuşuna basmış olabilir misin? Yazılımı var ise oradan DPI ayarına bak. Artı 0 Eksi Çözüm
Mouse üzerinde olan DPI değiştirme tuşuna basmış olabilir misin? Yazılımı var ise oradan DPI ayarına bak.
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 21 Ekim 2024 #3 Üstteki denilen gibi DPI kaynaklı olabilir. Son düzenleme: 21 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.721 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 21 Ekim 2024 #4 144 dedi: Fare modeli ne? Ayrıca @Elma ısıran hocamın dediği gibi DPI ayarı kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben mi? Ben öyle bir şey demedim ki. Ama evet, farenin üstündeki DPI ayarlama tuşuyla değiştirilebilir. O da olmuyorsa farenin resmi yazılımı indirilerek manuel olarak DPI ayarı yapılabilir ve bu değer DPI tuşuna atanabilir. Artı 0 Eksi
144 dedi: Fare modeli ne? Ayrıca @Elma ısıran hocamın dediği gibi DPI ayarı kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben mi? Ben öyle bir şey demedim ki. Ama evet, farenin üstündeki DPI ayarlama tuşuyla değiştirilebilir. O da olmuyorsa farenin resmi yazılımı indirilerek manuel olarak DPI ayarı yapılabilir ve bu değer DPI tuşuna atanabilir.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.630 Çözümler 14 Beğeniler 7.758 21 Ekim 2024 #5 DPI veya Polling Rate ile alakalı bu durum. Yazılım üzerinden fotoğraf atın. Artı 0 Eksi
KS KS 2run Uzman Katılım 20 Ekim 2024 Mesajlar 14 Beğeniler 2 22 Ekim 2024 #6 achelleus dedi: Mouse üzerinde olan DPI değiştirme tuşuna basmış olabilir misin? Yazılımı var ise oradan DPI ayarına bak. Genişletmek için tıkla... Bundan kaynaklıydı çok teşekkür ederim. Fare yeni olduğundan o tuşun olduğunu bile bilmiyordum Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
achelleus dedi: Mouse üzerinde olan DPI değiştirme tuşuna basmış olabilir misin? Yazılımı var ise oradan DPI ayarına bak. Genişletmek için tıkla... Bundan kaynaklıydı çok teşekkür ederim. Fare yeni olduğundan o tuşun olduğunu bile bilmiyordum