KS KS HunteX Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.511 Çözümler 2 Beğeniler 862 3 Temmuz 2024 #11 Dark Raiden dedi: Neyi iptal edeceksin? Adres eksik olan sipariş için şubeye gidip söylersin onlar halleder. Genişletmek için tıkla... Gümrükte kalma ihtimaline karşı iptal edecektim. PTT'ye gidip sipariş numarasını verip adresi mi değiştirmem gerekiyor? Ülkeye girdiğinde.
Dark Raiden dedi: Neyi iptal edeceksin? Adres eksik olan sipariş için şubeye gidip söylersin onlar halleder. Genişletmek için tıkla... Gümrükte kalma ihtimaline karşı iptal edecektim. PTT'ye gidip sipariş numarasını verip adresi mi değiştirmem gerekiyor? Ülkeye girdiğinde.
Dark Raiden Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.049 Makaleler 11 Çözümler 24 Beğeniler 2.643 Yer Slytherin 3 Temmuz 2024 #12 HunteX dedi: Gümrükte kalma ihtimaline karşı iptal edecektim. PTT'ye gidip sipariş numarasını verip adresi mi değiştirmem gerekiyor? Ülkeye girdiğinde. Genişletmek için tıkla... T.C. no ve isim doğruysa gelir. Zaten SMS geliyor. Gelince ya ararsın ya da şubeye gidip söylersin.
HunteX dedi: Gümrükte kalma ihtimaline karşı iptal edecektim. PTT'ye gidip sipariş numarasını verip adresi mi değiştirmem gerekiyor? Ülkeye girdiğinde. Genişletmek için tıkla... T.C. no ve isim doğruysa gelir. Zaten SMS geliyor. Gelince ya ararsın ya da şubeye gidip söylersin.