Çok önceden Bir alışveriş yaptım. Şimdi ise indirimden yararlanmak için farklı Gmail, numara, ad soyadı ama aynı T.C. yazarak hesap oluşturdum. Başka bir indirimden de yararlanmak için, çok önceden alışveriş yaptığım hesaptaki bilgileri numara dışında hepsini aynı yazdım. Şu an 2 tane kargo var. Sıkıntı olur mu? Bu arada Teslimat adresine mahalle ve sokağı yazmamışım, ve değiştirmeme izin vermiyor. Kurye dağıtıma çıkardı diyor. Nasıl iptal ederiz?

Çok önceden bir alışveriş yaptım. Şimdi ise indirimden yararlanmak için farklı Gmail, numara, ad soyadı ama aynı T.C. Yazarak hesap oluşturdum. Başka bir indirimden de yararlanmak için, çok önceden alışveriş yaptığım hesaptaki bilgileri numara dışında hepsini aynı yazdım. Şu an 2 tane kargo var. Sıkıntı olur mu? Bu arada teslimat adresine mahalle ve sokağı yazmamışım, ve değiştirmeme izin vermiyor. Kurye dağıtıma çıkardı diyor. Nasıl iptal ederiz?

T.C.'yi 11111111111 olarak girince kabul ediyor mu, bende alışveriş yapmayı düşünüyorumda ondan sordum.