Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Muhtemelen hayır. Eğer merdiven altı bir adaptör marka kullanmadıysanız, voltajlar aynı ve amper değeri eşit veya daha yüksek adaptörler, cihaza zarar vermez.
Liteon, ASUS, Casper, Toshiba'nın bazı modelleri aynı ucu kullanır.
Muhtemelen adaptörünüzün değeri:
19V 3.42A
19V 4.74A
19V 3.42A
19V 4.74A
Casper'ın orijinal adaptörü. Voltajı bilmem ama Casper'ın 75 watt adaptörü ASUS'un ise 120 wattMuhtemelen hayır. Eğer merdiven altı bir adaptör marka kullanmadıysanız, voltajlar aynı ve amper değeri eşit veya daha yüksek adaptörler, cihaza zarar vermez.
19V 3.42A
19V 4.74A
Amper değerlerine hiç dikkat etmedimAmper değerleri karşılıyor ise neden zarar görsün hocam?
- Makaleler
- 14
Muhtemelen Casper adaptörünüz amper yetersiz kalıyor ancak ağır işlemler yapmadığınız için adaptör veya cihazda bir problem olmamıştır. Onun dışında cihazınız yeteri kadar güç çekemediği için zarar göreceğini sanmıyorum. Zarar görse görse adaptör görür.
Ağır dediğin oyunlar oynadım.Muhtemelen Casper adaptörünüz amper yetersiz kalıyor ancak ağır işlemler yapmadığınız için adaptör veya cihazda bir problem olmamıştır. Onun dışında cihazınız yeteri kadar güç çekemediği için zarar göreceğini sanmıyorum. Zarar görse görse adaptör görür.
Azalmadı hiç.O adaptör nasıl şarj ediyormuş hocam? Yükteyken pil azalmıyor mu? Adaptörün arkasında yazar kaç amper veriyormuş.
- Makaleler
- 14
Muhtemelen adaptör zorlanmıştır. (Ve ısınmıştır.) Onun dışında yeteri kadar enerjiyi sağlamış olabilir. Cihazınız kolay kolay hasar görmez. Merak etmeyin. En fazla, yetersiz enerji geldiği esnada performansını düşürür.
Evet o dediğiniz oldu oyunlarda arada sırada kasma gözlemledim.Muhtemelen adaptör zorlanmıştır. (Ve ısınmıştır.) Onun dışında yeteri kadar enerjiyi sağlamış olabilir. Cihazınız kolay kolay hasar görmez. Merak etmeyin. En fazla, yetersiz enerji geldiği esnada performansını düşürür.
Muhtemelen adaptör zorlanmıştır. (Ve ısınmıştır.) Onun dışında yeteri kadar enerjiyi sağlamış olabilir. Cihazınız kolay kolay hasar görmez. Merak etmeyin. En fazla, yetersiz enerji geldiği esnada performansını düşürür.
Bir de bunu sorma sebebim ASUS'un kendi orijinal adaptörüde yetmiyor olabilir çünkü oyunlarda pil azalması ve işlemci 25 wattda sabitleniyor.
Yeni konular
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
-