Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Her ne kadar forumun %90 oranında ehliyeti olmasa da bunu öneriyorum. Kısalar açık gezin, 2 senedir istemsiz yaptığım harekettir. Geçen gün yaya halde iken ana caddede arabaları inceledim. Öğle vaktinde bile farları açık arabalar kendini daha çok belli ediyor. Fabrikasyon Xenon farlı arabalar daha da belli oluyor. Bu farkı algılamayan göz doktoruna görünsün.

Sıfır üretilen boş paket arabalarda gündüz farı yok. Gündüz farını bu meseleye katmayın çünkü farları yanan bir Tofaş bile, Icon paket Megane 4'den daha çok belli oluyor. İkisinin lümen farkları var.

1720940424523.webp

Doğru. Misal Avrupa'da 2010'lu yılların başından beri gündüz vakti de far açık olmaması durumu yasak.

Hangi Avrupa bu?
Mesela İsveç'te zorunlu, Almanya'da değil. Bazı ülkelerde sadece kış aylarında zorunlu.

Her ne kadar forumun %90 oranında ehliyeti olmasa da bunu öneriyorum.

Senin ne önerdiğin değil, mevcut trafik kurallarında / yasalarda yazılanlar (ya da yazılmayanlar) önemli.

Her ne kadar forumun %90 oranında ehliyeti olmasa da bunu öneriyorum. Kısalar açık gezin, 2 senedir istemsiz yaptığım harekettir. Geçen gün yaya halde iken ana caddede arabaları inceledim. Öğle vaktinde bile farları açık arabalar kendini daha çok belli ediyor. Fabrikasyon xenon farlı arabalar daha da belli oluyor. Bu farkı algılamayan göz doktoruna görünsün.

Sıfır üretilen boş paket arabalarda gündüz farı yok. Gündüz farını bu meseleye katmayın çünkü farları yanan bir Tofaş bile, ıcon paket Megane 4'ten daha çok belli oluyor. ikisinin lümen farkları var.

Bence beğenmedim atılacak bir konu değil. Gayet mantıklı ki zaten çoğu otomobil farları Auto'ya alınca gündüz farını yakıyor. Uzun yollarda çok etkili zannedilmese de gündüz farları önemli rol taşıyor ve zannedildiğinden fazla iş yapıyor.

Senin ne önerdiğin değil, mevcut trafik kurallarında / yasalarda yazılanlar (ya da yazılmayanlar) önemli.

Şu anki trafik kuralları dört dörtlük sanki. Herkes trafik kurallarındaki şeylere harfi harfiyen uyarsa trafik çok daha kötü olur. Gündüz farları ile ilgili çok araştırma yapıldı ve açık olmasının kimseye zararı yok. Bu bir öneri konusu ve ben saygı duyarım. Sizin de 7/24 kurallara uyduğunuzu düşünmüyorum. Sırf karşı fikirde bulunmak için yazılmış gibi duruyor yorumunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye kuralları yeterli değil. Yarın bir gün birisi gelip kafadan girerse anlarsın Türkiye kurallarını.

Bence beğenmedim atılacak bir konu değil.
Ehliyeti yoktur o şahısın.

Yeterli değil.

Son düzenleme: