Bence aradığın oyun metin2 pvp serverler olabilir. Bende senin gibi 7 24 farm yapıyorum , çok sarıyor bir şeyler için uğraş vermek. Bu yüzden ben metin2 pvp serverler arasından güvenilir olanları bulup oynuyorum , her oyuna da girilmiyor , girilecek düzgün bi sw bulursan dene derim
Farm yapmaktan çok zevk alıyorum ama MMO RPG'ler çok karışık geliyor, skill ağacı, Build vesaire. Farm'ı zevkli olan yaratık kesebileceğim bir oyun önerir misiniz?
26 yıllık hayatımda ilk defa kendimin kadın versiyonuna rastladım. Ama tabii ben MMORPG çerçevesinde farm oyunlarına bağımlıyım. Fakat yine de öner dersen en basiti Metin2 PvP serverler olabilir.
Anlık olarak oynadığım oyunu önermişsin fakat konu sahibi bu oyunu mümkün değil oynayamaz. Tam olarak istemediği her şey var. skill ağacı , buildler , itemler vs derken söve söve quit atar.
Anlık olarak oynadığım oyunu önermişsin fakat konu sahibi bu oyunu mümkün değil oynayamaz. Tam olarak istemediği her şey var. Skill ağacı, Build'ler, itemler vs derken söve söve quit atar.
Aslında öyle demek istemedim, benim isteklerim biraz farklı. Aradığım bir oyun MMO RPG'de olabilir, Action RPG'de olabilir ya da tamamen farklı bir şey de olabilir, sanırm aradığım türün ismini bilmiyorum ama o oyunu bulacağım.