Farm sistemi olan oyun tavsiyesi

Kanka çok oyun var sektörde ama farm yapmak istediğini söyleyin şu an cidden en iyi farm yaparak eğleneceğin tek ve güzel olan oyun sektörü metin2 pvp serverler oluyor , diğerleri leş , he bu çok iyi mi değil ama seçenekler arasında en iyisi bu

Last epoch inanılmaz hoşuma gitti ama 18 dolar

Hayatsız gibi CS oynarak kasabilirsiniz.

Tekrar tam açıklar mısınız? çözecek gibiyim türü.

Tekrar tam açıklar mısınız? Çözecek gibiyim türü.

İşte tamam, tekrar deniyorum. TPS, farm ile XP kasabildiğim, open world, PvE ağırlıklı, skilleri ve Build'leri ansiklopedi okutacak kadar zor olmayan, hesap kasmaktan zevk alacağım, yeni kılıç yeni ekipmanlar takabildiğim basit bir oyun istiyorum. Hadi orta seviye olsun diyelim güzelse öğreniriz ister istemez.

Monster hunter: World
oyun tuzluymuş biraz.

ESO olabilir, çok karışık değil ve tam istediğiniz gibi.
Güzel PVE communityleri mevcut. PVP tercihe kalmış. Skiller, craft falan karışık değil trade'i aynı şekil. Biraz eski oyun sadece.

Path of Exile ömrünü de yiyebilir ama çok uygun aradığına.

Eso olabilir, çok karışık değil ve tam istediğiniz gibi.
Güzel PvE communityleri mevcut. PvP tercihe kalmış. Skiller, craft falan karışık değil Trade'i aynı şekil. Biraz eski oyun sadece.

Hoşuma gitti, indiriyorum deneyeceğim teşekkür ederim.

Path of Exile ömrünü de yiyebilir ama çok uygun aradığına.

Bu oyunu biraz arkalara atıyorum son seçenek gibi, teşekkürler.

MMORPG istememişsiniz ama karmaşıklığından dolayı anladığım kadarıyla. Albion online bakabilirsiniz gayet rahat, İngilizceniz var ise.

MMORPG istememişsiniz ama karmaşıklığından dolayı anladığım kadarıyla. Albion online bakabilirsiniz gayet rahat, ingilizceniz var ise.

3 saatin sonunda hesabımdan kaldırdığım oyundur kendisi, nedense sevmedim. Elder Scrolls online indiriyorum bunu deneyeceğim, teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…