Detaylar
Kim cevapladı?GALAXYGS
Becerikli
Oyun dosyaları hasar görmüş. Silip tekrar yüklemeniz gerekecek.
10 kere yaptım olmuyor.
Oyun dosyalarını doğrulamayı denediniz mi?
GALAXYGS
Becerikli
Evet yine aynı.
Aklıma güvenlik duvarından başka bir şey gelmiyor. Anti-Virüs programı var ise bir devre dışı bırakmayı deneyin. Belki bir dosyayı engelliyor olabilir. Zaten çoğu şeyi yapmışsınız. Virüs programı varsa devre dışı veya yoksa Windows Defender uygulamasını bi' tamamen devre dışı bırakıp dener misiniz? Hatayı sizin için araştırdım ama hatayla ilgili pek bir çözüm bulunmuyor. Yapay zekaya sordum bana şu cevapları verdi bunları da deneyebilirsin;
- Bilgisayarından Belgelerim klasörüne gir.
- My Games -> Farming Simulator2013 klasörünü bul.
- Bu klasörün içindeki shader_cache klasörünü tamamen sil (oyun açılırken yeniden temiz bir şekilde kurulacaktır).
- Eğer sorun çözülmezse, game.xml ve gameSettings.xml dosyalarını masaüstüne yedekleyip klasörün içinden sil ve oyunu tekrar açmayı dene.
Önemli Not: Eğer sorun devam ederse savegame klasörlerini de geçici olarak başka bir yere taşıyıp klasörü temizlemeyi dene. Kayıt dosyan bozulmuşsa oyunu kilitleyen şey o olabilir.
Bazı antivirüs programları veya Windows Defender, oyunun data klasöründeki bazı dosyaları hatalı bir şekilde "virüs/tehdit" olarak algılayıp karantinaya alabiliyor.
- Antivirüs programının Karantina veya Geçmiş bölümünü kontrol et. Eğer Farming Simulator'a ait bir dosya engellenmişse "İzin Ver" veya "Geri Yükle" de.
Son çare zaten silip yüklemek, o da işe yaramıyor diyorsunuz.
GALAXYGS
Becerikli
Aklıma güvenlik duvarından başka bir şey gelmiyor. Anti-Virüs programı var ise bir devre dışı bırakmayı deneyin. Belki bir dosyayı engelliyor olabilir. Zaten çoğu şeyi yapmışsınız. Virüs programı varsa devre dışı veya yoksa Windows Defender uygulamasını bi' tamamen devre dışı bırakıp dener misiniz? Hatayı sizin için araştırdım ama hatayla ilgili pek bir çözüm bulunmuyor. Yapay zekaya sordum bana şu cevapları verdi bunları da deneyebilirsin;
- Bilgisayarından belgelerim klasörüne gir.
- my Games -> Farming Simulator2013 klasörünü bul.
- Bu klasörün içindeki shader_cache klasörünü tamamen sil (oyun açılırken yeniden temiz bir şekilde kurulacaktır).
- Eğer sorun çözülmezse, game.xml ve gameSettings.xml dosyalarını masaüstüne yedekleyip klasörün içinden sil ve oyunu tekrar açmayı dene.
Bazı antivirüs programları veya Windows Defender, oyunun data klasöründeki bazı dosyaları hatalı bir şekilde "virüs/tehdit" olarak algılayıp karantinaya alabiliyor.
- Antivirüs programının karantina veya geçmiş bölümünü kontrol et. Eğer Farming Simulator'a ait bir dosya engellenmişse "izin ver" veya "geri yükle" de.
Son çare zaten silip yüklemek, o da işe yaramıyor diyorsunuz.
Yok bunları da denedim korsan indirdiğimde sorun olmuyor Steam'den yüklerken oluyor korsandada modlar çalışmıyor.
Yok bunları da denedim korsan indirdiğimde sorun olmuyor Steam'den yüklerken oluyor korsandada modlar çalışmıyor.
Anladım dostum, başka aklıma gelmiyor maalesef başka bilen birisi olursa başkası yazar. Kusuruma bakma.