Detaylar
Kim cevapladı?Farming Simulator 22, Steam'de zamlandı. Daha önceden MENA'ya özel fiyatlandırmayla $9,99'a satılıyordu. Yapılan zamla birlikte oyunun fiyatı $19,99 (₺648,00) oldu. Epic Games'te ise hâlâ ₺340,00'ye satılmaya devam ediyor.
Kaynak
1 hafta önce almadığım için kendimi camdan atmak istiyorum. Bize özel Mena USD üzerinden satıyorlardı, kalktı mı bu?
Kalkmadı. Oyunun normal fiyatı $29,99, MENA'ya özel $9,99'a satıyorlardı, $19,99'a yükselttiler. Yani hâlâ diğer bölgelere göre bizde daha ucuza satılıyor.Bize özel MENA USD üzerinden satıyorlardı, kalktı mı bu?
Koneko Toujou
Üstün
Farming Simulator 22, Steam'de zamlandı. Daha önceden Mena'ya özel fiyatlandırmayla $9, 99'a satılıyordu. Yapılan zamla birlikte oyunun fiyatı $19, 99 (₺648, 00) oldu. Epic Games'te ise hâlâ ₺340, 00'ye satılmaya devam ediyor.
Kaynak
Bu oyun serisini insanların niye sevdiğini anlamadım. Bu oyunda harcayacağın vakti gerçek tarlada çalışsan gerçek hayatta güzel paralar kazanırsın
Demek Mena USD bile olsa yine bu zamları göreceğizKalkmadı. Oyunun normal fiyatı $29,99, MENA'ya özel $9,99'a satıyorlardı, $19,99'a yükselttiler. Yani hâlâ diğer bölgelere göre bizde daha ucuza satılıyor.
Modlar ile birlikte sarabiliyor yoksa sade hali bence fazla boş.Bu oyun serisini insanların niye sevdiğini anlamadım. Bu oyunda harcayacağın vakti gerçek tarlada çalışsan gerçek hayatta güzel paralar kazanırsın.
- Makaleler
- 7
FS 25: Biraz daha gerçekçi farlar.
FS 27: Birazcık daha gerçekçi patates görünümü.
Rakip olmayınca her sene 2-3 şey ekleyip salıyorlar piyasaya. Modlar olmasa çekilmez pek, yalan yok.
FS 27: Birazcık daha gerçekçi patates görünümü.
Rakip olmayınca her sene 2-3 şey ekleyip salıyorlar piyasaya. Modlar olmasa çekilmez pek, yalan yok.
Yeni konular
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-
-
-