31975

Çalışkan
Selamlar, internette sürekli karşıma çıkan Fascholle marka koltuk fazlasıyla ilgimi çekti ancak satıcıya sorulan ve sorduğum sorular karşısında tam olarak detaylı cevaplar alamadım. Sizin fikriniz nedir, değer mi bu koltuğu almaya?

9143666802738_1721116856393.webp

9143666671666_1721116856142.webp

Bazen almamak almaktan iyi oluyor. 4K civarına suni deri koltuk alacaksın ve sağlam çıkacak. Pek mantıklı gelmedi. Hadi tüm aksam bir şekilde sağlam gelse bile derisi zamanla atma yapar diye tahmin ediyorum. Sakla hocam paranı. Epey süredir fiyatlara bakmıyorum ama kafadan söylemek gerekirse miktarı 10-12 k civarına denkleştir. Ömürlük bir şeyler bulup alırsın sonra.

azen almamak almaktan iyi oluyor. 4K civarına suni deri koltuk alacaksın ve sağlam çıkacak. Pek mantıklı gelmedi. Hadi tüm aksam bir şekilde sağlam gelse bile derisi zamanla atma yapar diye tahmin ediyorum. Sakla hocam paranı. Epey süredir fiyatlara bakmıyorum ama kafadan söylemek gerekirse miktarı 10-12 k civarına denkleştir. Ömürlük bir şeyler bulup alırsın sonra.
Haklısın hocam söylediğin gibi 4K bandında bu tarz özellikleri kalıcıymış gibi sunması benimde bir an aklımı çelmişti, teşekkür ederim :) 🙏

Almayın. Aynısını kullanıyorum beş para etmez. Soyulmayan yerleri kalmadı. Bütün kolumu koyduğum yerler zamanla çöktü. Ara sıra kol kısımları çıkıyor geri takıyorum. Çok rahatsız değil. Ama alınmaz.

Almayın. Aynısını kullanıyorum beş para etmez. Soyulmayan yerleri kalmadı. Bütün kolumu koyduğum yerler zamanla çöktü. Ara sıra kol kısımları çıkıyor geri takıyorum. Çok rahatsız değil. Ama alınmaz.
Geçmiş olsun hocam, söylediğiniz gibi çekilecek çile değil.