@Nop, Popeyes ve KFC dışında özellikle tatlar kötü geliyor bana, marketten nugget ekmek almışım gibi geliyor. Bir şey yiyeceksem İskender söylerim ya da tantuni, döner söylerim muhtemelen.
Kanka, Burger King, McDonald's falan, onlar harbi hiç et hissettirmiyor ya. Direkt sanki kantinde satılan hazır köfte hissi var, sade yiyince pek güzel gelmiyor. Aynı şey tavuk için de dediğin gibi, aynı market nugget'ı gibi, sadece biraz daha kalitelisi.
Döner de gramaja göre çok pahalı, o paraya tavuk göğsü alıp tavada falan yapıyoruz tüm ailece, daha mantıklı oluyor. İlla dışarıda yersem Köfteci Yusuf’a giderim, genelde en azından ızgara et tadı var biraz. Patatesleri de tüm fast food zincirlerine bin basar.
Kanka Burger King maç donalds falan onlar harbi hiç et hissettirmiyor ya. Direkt sanki kantinde satılan hazır köfte hissi var sade yiyince pek güzel gelmiyor. Aynı şey tavuk içinde dediğin gibi aynı market nuggetı gibi sadece biraz daha kalitelisi. Döner de gramaja göre çok pahalı o paraya tavuk göğsü alıp tavada falan yapıyoruz tüm ailece daha mantıklı oluyor.
Mersin'de hem tantuni hem döneri çok iyi yapan bir yer var Mersin'e gelirseniz deneyin Mersin içi muhtemelen en iyisi adı kırmızı öneririm fiyatları fahiş değil hem ama normal klasik olup olmadığını hatırlamıyorum döner için.
Mersin'de hem tantuni hem döneri çok iyi yapan bir yer var Mersin'e gelirseniz deneyin Mersin içi muhtemelen en iyisi adı kırmızı öneririm fiyatları fahiş değil hem.
Yanına yeşillik, mor lahana, domates, limon, biber gelir ya da direkt salata gelir ama bu restorana göre değişiyor. Onun dışında içinde et ya da tavuk, onun dışında domates, yeşillik, soğan, baharat konulur. Et ve tavuğu yaparken direkt normal tavuk veya et ile benzeştirmeyin, bazı kısımlar var bu eti doğru yapabilmeniz için. Tadı çok güzeldir, klasik döner ve Antakya yerine tercih ederim muhtemelen.
Yanına yeşillik, mor lahana, domates, limon, biber gelir ya da direkt salata gelir ama bu restorana göre değişiyor. Onun dışında içinde et ya da tavuk, onun dışında domates, yeşillik, soğan, baharat konulur. Et ve tavuğu yaparken direkt normal tavuk veya et ile benzeştirmeyin, bazı kısımlar var bu eti doğru yapabilmeniz için. Tadı çok güzeldir, klasik döner ve Antakya yerine tercih ederim muhtemelen.
Tantuninin orijinali zaten et olur, ondan yana sorun yok aksini iddia eden bişey yazmadım. Onun dışında yeşillik konar yazmıştım aslında ama bizim burada soğan genel anlamda koyulur, onu çözemedim Mersinli olmama rağmen.
Tantuninin orijinali zaten et olur, ondan yana sorun olmaz. Onun dışında yeşillik konar yazmıştım aslında ama bizim burada soğan genel anlamda koyulur, onu çözemedim Mersinli olmama rağmen.
Erdemli'de öyle aşırı bir soğan koyulmaz. Hele sokak arasındaki özellikle Meslek Yüksekokulu civarındaki tantunicilere giderseniz anlarsınız. Mezitli için bir şey diyemem.
Erdemli'de öyle aşırı bir soğan koyulmaz. Hele sokak arasındaki özellikle Meslek Yüksekokulu civarındaki tantunicilere giderseniz anlarsınız. Mezitli için bir şey diyemem.
Erdemli'den ziyade Mezitli taraflarında çok yedim, Erdemli içinde az yedim diyemem. Yediğim yerler soğan koyduğu oldu, olmadığı da oldu ama benim bildiğim soğanlı olur. Bizim evdekiler dahi ev şartlarında soğan koyar.