christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 324 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer İzmir 22 Haziran 2025 #1 Cumhurbaşkanı'na tehdit suçundan gözaltına alınan Fatih Altay'lı savcılık tarafından tutuklanma talep edildi.
Cumhurbaşkanı'na tehdit suçundan gözaltına alınan Fatih Altay'lı savcılık tarafından tutuklanma talep edildi.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 22 Haziran 2025 #2 Artik olmayan suclar icat etmeye basladilar. Tek amac insanlari korkutup sindirmek.
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 697 Beğeniler 746 22 Haziran 2025 #4 Silinen üye dedi: X açılmıyor da, ne gibi bir söylemde bulundu acaba? Genişletmek için tıkla... Bana kişisel gibi geldi Oktay Saral "Suyun ısınmaya başladı" demişti Fatih Altaylı hakkında oradan kafalarına göre işlem başlatmış olabilirler.
Silinen üye dedi: X açılmıyor da, ne gibi bir söylemde bulundu acaba? Genişletmek için tıkla... Bana kişisel gibi geldi Oktay Saral "Suyun ısınmaya başladı" demişti Fatih Altaylı hakkında oradan kafalarına göre işlem başlatmış olabilirler.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.966 Çözümler 16 Beğeniler 8.227 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 22 Haziran 2025 #5 Ben bunlar cidden planlı hareket ediyor falan zannediyordum resmen kudurmuş köpek gibi herkese saldırmaya başlamışlar. Bütün kontrolü kaybetmişler. Allah herkese akıl fikir versin.
Ben bunlar cidden planlı hareket ediyor falan zannediyordum resmen kudurmuş köpek gibi herkese saldırmaya başlamışlar. Bütün kontrolü kaybetmişler. Allah herkese akıl fikir versin.
Hasan Merkit Moderasyon Üyesi Moderatör Gelişen Oyun Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4.991 Makaleler 14 Çözümler 100 Beğeniler 8.092 22 Haziran 2025 #6 3613 dedi: Artik olmayan suclar icat etmeye basladilar. Tek amac insanlari korkutup sindirmek. Genişletmek için tıkla... Atatürk'ün kurduğu: Türkiye Cumhuriyeti= Malum partinin dönüştürdüğü: Muz Çamuriyeti = Malum partinin sevmediği insanların kötü insan olma ihtimali aşırı aşırı düşük. Fatih Altay kim bilmiyorum ama şimdiden güven verdi.
3613 dedi: Artik olmayan suclar icat etmeye basladilar. Tek amac insanlari korkutup sindirmek. Genişletmek için tıkla... Atatürk'ün kurduğu: Türkiye Cumhuriyeti= Malum partinin dönüştürdüğü: Muz Çamuriyeti = Malum partinin sevmediği insanların kötü insan olma ihtimali aşırı aşırı düşük. Fatih Altay kim bilmiyorum ama şimdiden güven verdi.
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 22 Haziran 2025 #7 KökBilgi dedi: Bana kişisel gibi geldi Oktay Saral "Suyun ısınmaya başladı" demişti Fatih Altaylı hakkında oradan kafalarına göre işlem başlatmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Fatih Altaylı'ya tehdit etti diyorlar da "Suyun ısınmaya başladı" ne şimdi? Tehdit değil mi bu yani?
KökBilgi dedi: Bana kişisel gibi geldi Oktay Saral "Suyun ısınmaya başladı" demişti Fatih Altaylı hakkında oradan kafalarına göre işlem başlatmış olabilirler. Genişletmek için tıkla... Fatih Altaylı'ya tehdit etti diyorlar da "Suyun ısınmaya başladı" ne şimdi? Tehdit değil mi bu yani?
KökBilgi Uzman Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 697 Beğeniler 746 22 Haziran 2025 #8 Elma ısıran dedi: Fatih Altaylı'ya tehdit etti diyorlar da "Suyun ısınmaya başladı" ne şimdi? Tehdit değil mi bu yani? Genişletmek için tıkla... Cumhurbaşkanına kutsiyet atfeden kişiler varken her şeyi tehdit algılarlar ama onlar tehditvari konuştuğunda yine mağdur olurlar.
Elma ısıran dedi: Fatih Altaylı'ya tehdit etti diyorlar da "Suyun ısınmaya başladı" ne şimdi? Tehdit değil mi bu yani? Genişletmek için tıkla... Cumhurbaşkanına kutsiyet atfeden kişiler varken her şeyi tehdit algılarlar ama onlar tehditvari konuştuğunda yine mağdur olurlar.
Milas Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.292 Makaleler 11 Çözümler 54 Beğeniler 5.305 Yer Japonya, Fukuoka 22 Haziran 2025 #9 Cumhurbaşkanına suikast suçundan alınmış.
KS KS christopher moltisanti Uzman Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 324 Çözümler 2 Beğeniler 192 Yer İzmir 22 Haziran 2025 #10 Milas dedi: Cumhurbaşkanı'na suikast suçundan alınmış. Genişletmek için tıkla... Sadece o değil 2 3 tane daha suçlama var.
Milas dedi: Cumhurbaşkanı'na suikast suçundan alınmış. Genişletmek için tıkla... Sadece o değil 2 3 tane daha suçlama var.