En başta taraftarı az bir kulüp için gidip 30 binlik stadyum yapmamışlardır umarım dedim, eskisinin arazisine yaklaşık 8 bin kişilik modern bir stadyum yapılması mantıklı karar olmuş diye düşünüyorum.

0 taraftara sahip olan takımlara stad yapılacağına, taraftarı olan şehir takımlarına stad yapılsın veya yenilensin.
Aslında haklısın derdim ama bu dediğin son 10-15 yıldır yapılıyor. Bursa, Konya, Kocaeli, Samsun, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Adana, Gaziantep, Antalya, Sakarya gibi şehirlerde modern stadyumlar var. Yapılmaya devam edenler de var.

En başta taraftarı az bir kulüp için gidip 30 binlik stadyum yapmamışlardır umarım dedim, eskisinin arazisine yaklaşık 8 bin kişilik modern bir stadyum yapılması mantıklı karar olmuş diye düşünüyorum.
Sadece dış ve saha yenilemesi yapılmış sanırım. Stad eski yerinde ve eski büyüklüğünde.

Sadece dış ve saha yenilemesi yapılmış sanırım. Stad eski yerinde ve eski büyüklüğünde.
Gördüğüm kadarıyla kapasite eskisine göre biraz artırılmış, dış yapı ve tüm tribünler için çatı da yeni projede var. Fatih Karagümrük için yeterli ve modernleştirilmiş bir stadyum olmuş.

Aslında haklısın derdim ama bu dediğin son 10-15 yıldır yapılıyor. Bursa, Konya, Kocaeli, samsun, Diyarbakır, Eskişehir, Kayseri, Adana, Gaziantep, Antalya, Sakarya gibi şehirlerde modern stadyumlar var. Yapılmaya devam edenler de var.

8Klık ise kabul edilebilinir bu arada. Orasını bilmiyordum.