Fatih Tekke istifa etti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ElonXMusk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 198
  • Etiketler Etiketler
    fatih
Maçın verdiği adrenalinle istifa ettiğini düşünüyorum. 3 büyükler ne mağlubiyetler almasına rağmen hocaları istifa etmiyor. Kötü bir hoca değil, kalması daha iyi olabilirdi bence.

Yönetim kabul etmeyecek istifasını.

Salah'lar, Fabinho'lar doldu.
Ya arkadaş bıktım aynı cümleleri görmekten. Aral, Saviolo, Cabral, Mitongo, Thierry alındı. Sağ bek 23, Stoperler 24 ve 23, Sol bek 23, Ofansif orta saha 25, Sol kanat 24 yaşında. 2-3 tane mevkide de tecrübeli adam atılıyor kadroya. Bunda anormal ne var anlamıyorum? İstanbul takımlarının kadrosundaki 11 oyuncunun 8-9 tanesi 30 yaşından büyük olunca sorun olmuyor ama Trabzonspor 2-3 tane 32-33 yaşında adam alınca takım yaşlı dolmuş oluyor.

Tempo yok sikinti o. Sizin kadroda on hatti tasiyacak tempo ve pres gucu yok arkada. Buna ragmen hala orta sahaya bitik Fabinho aliyorsunuz. Yastan cok profille alakali yoksa 35 yasindaki Kante dun tek basina OL orta sahasini domine etti.

Tempo yok sikinti o. Sizin kadroda on hatti tasiyacak tempo ve pres gucu yok arkada. Buna ragmen hala orta sahaya bitik Fabinho aliyorsunuz. Yastan cok profille alakali yoksa 35 yasindaki Kante dun tek basina OL orta sahasini domine etti.
Bitik olduğunu nereden biliyorsunuz? Adam son sezon dahil son 3 sezondur 40 civarı maça çıkıyor. Arabistan ligi izlemiyorsanız bunu bilemezsiniz. Fabinho, Kanteden 2 yaş daha genç bu arada.

Bitik olduğunu nereden biliyorsunuz? Adam son sezon dahil son 3 sezondur 40 civarı maça çıkıyor. Arabistan ligi izlemiyorsanız bunu bilemezsiniz. Fabinho, Kanteden 2 yaş daha genç bu arada.

Fabinho zaten kariyerinin hicbir noktasinda temposuyla ortaya cikan bir oyuncu degildi. Arabistan ligine giden her topcu istisnasiz dusus yasiyor zaten sikinti o. Kac maca ciktigi onemli degil. Aktif futbol hayati devam eden en profesyonel 3 oyuncudan birisidir Kante, o bile geldiginde 2 ayda anca toparladi fizik durumunu. Talisca'nin yarim sezon aldi.

Ben yaşla ilgili bir söylemde bulunmadım. Almasın da demedim. Fatih Tekke daha geçen günlerde bu kadar yıldız teknik direktör yer diye kendisi söyledi.

Salah yaşlı, almasın da demedim. Pek okumamışsınız bence. "Salah" yazısını görür görmez içinizi boşaltmışsınız. Söylediğiniz cümlelerin hiçbirini ben yazmadım çünkü. Tekrar okumanızı rica ederim.

Maçı izlemedim de %24 topa sahip olup 27 şut nasıl yedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…