Bu saatten sonra biz değil Aziz’in düşünmesi gerek. Şampiyon olamazsa, Ali Koçtan çok daha büyük rezil olacağını ve bunu kaldıramayacağını biliyor.
Zaten yönetime diyorum. Ha taraftar da bunu çok hak ediyor. Adama medyada yapılmayan itibar suikastı kalmadı. Fenerbahçe çok şey kaybetti. Lige eylülde havlu attık, hadi geçmiş olsun.

Olan Fenerbahçe'ye oldu. Bu takımı İsmail Kartal dışında idare edebilecek teknik direktör yok maalesef. 8 numara yok, 10 numara yedeği yok, stoper yedeği yok, sağ bek yok, santrfor yedeği Lukaku... Alın şimdi ne yapabileceksiniz bakalım.
%90 Kuyt olacak yeni teknik adam. Ne kadar başarılı olunur bilmem ama bu saatten sonra hoca bulunmaz. Tedesco kovulmamalıydı, karar yeni yönetimin olmalıydı, adam önce teknik direktörü kovdu, sonra da kendi gitti.

Niye istifa etmiş anlamadım ki...

Surekli alay edilme, hor gorulme, medyada uzerine gitme vs. bu adamin da bir psikolojisi var sonucta. Yonetim de yalniz birakti, hocayi sorumlu tuttu ve gerekli kadroyu kurmadi. Hocayi hor gorup kendi istediklerini yaptirmaya calistilar. Bu kadar saygi duyulmayan bir ortamda kimse calismaz. Gorecegiz yeni gelen yabanci hocayi da.

Surekli alay edilme, hor gorulme, medyada uzerine gitme vs. bu adamin da bir psikolojisi var sonucta. Yonetim de yalniz birakti, hocayi sorumlu tuttu ve gerekli kadroyu kurmadi. Hocayi hor gorup kendi istediklerini yaptirmaya calistilar. Bu kadar saygi duyulmayan bir ortamda kimse calismaz. Gorecegiz yeni gelen yabanci hocayi da.
Yeni hoca yabancı olmayacak. Bildiğim kadarıyla tabii ki.

Kendince birçok sebebi vardır ve hatta birçoğunda haklıdır. Fakat bu iş çocuk oyuncağı değil yani. Sonuçta sezona seninle açılış yaptık, kampı falan da sen yaptırdın. Baskı falan diyecekse Aziz Yıldırım'ın böyle olduğunuda biliyordu. Gerçekten anlam veremiyorum.

Yeni hoca yabancı olmayacak. Bildiğim kadarıyla tabii ki.

Aykut hoca gelmez bence en basta da o yuzden cekincesi vardi zaten. Ersun'u getirir mi bilemem ben varken bir daha bu kulubun kapisindan iceri giremez demisti. Geriye de baska yerli hoca kalmiyor zaten Avci - Sergen vs. gelmeyecekse ki buyuk ihtihar olur yonetim adina. Bence Conte'ye gidecekler.

Yav her sene bir teknik direktör alıyorlar, sonra transfer dönemi gelmeden istifa ediyor. Yeni gelen teknik direktörünse istediği oyuncular olmuyor. İş işten geçti, artık her gelen teknik direktör böyle kovulmamalı.

Son düzenleyen: Moderatör: