erdym

Üstün
Makaleler
2
Yer
İstanbul
ARGB LED, bayağı bir bağlantı noktası ve çoklayıcı aldım, 1.426, 73 TL ödeme yaptım ve kendi kimliğim dolu olduğunu unutup iadesini kredi ile geri aldım. Daha sonra aynı ürünleri ailemden başka birinin üzerine sipariş verdim lakin bunları kredi ile aldığımdan 0 TL fatura gözüküyor. Bir yayıncı bu konuyla ilgili hediye gelen ürünün geçmediğine dair bir sorun yaşamıştı aynısını yaşar mıyım?

1756930556172.webp

ARGB LED, bayağı bir bağlantı noktası ve çoklayıcı aldım, 1.426, 73 TL ödeme yaptım ve kendi kimliğim dolu olduğunu unutup iadesini kredi ile geri aldım. Daha sonra aynı ürünleri ailemden başka birinin üzerine sipariş verdim lakin bunları kredi ile aldığımdan 0 TL fatura gözüküyor. Bir yayıncı bu konuyla ilgili hediye gelen ürünün geçmediğine dair bir sorun yaşamıştı aynısını yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 181523

Yaşanacağını pek sanmıyorum. Zaten ürünün kendisi 30 Euro aşağısında. Sistemde gözükmese de faturaya işlenmiştir diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 181523

Vergi cikartacaklarini dusunuyorum. Bir arkadasima bedava ürün gelmisti, 200 lira civarı bir vergi odemisti tam hatirlamiyorum.

Vergiyi zaten ödemişsin, 554 lira 83 kuruş. Yanlışlıkla krediye iade aldım diye müşteri hizmetlerine yazmayı da deneyebilirdin sipariş vermemiş olsaydın.