Blackraven

Üstün
Yer
Diego Armando Maradona Stadyumu
Merhaba.

Yaklaşık 9 ay önce yurt dışına taşındım ama faturalı Vodafone paketimin taahhüdü önümüzdeki hafta bitecek. Numaramı kaybetmek istemediğim için en ucuz paketten devam etmek istediğim zaman bana ₺275 gibi absürt bir teklif sundukları için faturasız hatta geçmeyi düşündüm böylelikle hem hattım açık kalacak hem de Türkiye'ye geldiğim zamanlarda paket alıp kullanabilecektim. Bunun için annem müşteri hizmetlerini aradı ve ona her 45 günde 1 paket almam gerektiğini ve en ucuz paketin ₺350 olduğunu, hatta sadece para yüklemenin kalktığını sadece paket satın alınabildiği gibi şeyler söylemişler. Yıllar önce faturasız kullanmış birisi olarak bu olaylar bana çok garip geldi çünkü faturasızın olayı zaten hatta para yüklemek ve o para ile paket almak, paketin yoksa da direkt o paradan kullanmaktır.

Soruma gelirsek müşteri hizmetlerinin dediği durum gerçek mi yoksa annemi paket almaya zorlamak için yalan söylemiş olma ihtimalleri var mıdır? Ayrıca hattımı açık tutmam ve gerektiği durumda paket alabilmem için ekonomik bir çözüm önerisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Az önce baktım TL yukleme ve paket yükleme aktif 2 gün önce annemin telefonunna 300 TL yukleme yaptım 2 gün için de kaldırmadılarsa paket almaya zorluyorlar hocam

Az önce baktım TL yukleme ve paket yükleme aktif 2 gün önce annemin telefonunna 300 TL yukleme yaptım 2 gün için de kaldırmadılarsa paket almaya zorluyorlar hocam

Peki para yüklediğiniz zaman paket almazsanız ne kadar açık kalıyor hat? Sallıyorum 6 ayda 1 paket alsam yeter mi yoksa paket almak zorunda mıyız kısa sürede. Bir bilginiz var mı acaba?

Peki para yüklediğiniz zaman paket almazsanız ne kadar açık kalıyor hat? Sallıyorum 6 ayda 1 paket alsam yeter mi yoksa paket almak zorunda mıyız kısa sürede. Bir bilginiz var mı acaba?
Ne kadar açık kaldığı bilmiyorum Genelde yükleme yaptığım için 2 3 ayda bir.

Vodafone ve hattınız kapanmıyor böylece değil mi? Zaten mantıklı olan da bu sonuçta telsiz vergisini ödediğim ve hatta para soktuğum sürece niye umursasınlar...
3, 4 ayda bir bütünleşik paketler alıp sürdürebilirsiniz numaranın varlığını. Annemin çok eskiden bir sene sonunda paket yüklemesi yapmayıp hattının kapatıldığını bilirim. TL yüklemeyin diyebilirim çünkü ne kadar yukleyeceginizi bilemiyorsunuz. Tümleşik (dakika, sms, internet toplu paketleri) paketler alabilirsiniz. 4 ayda 1 vs.

Ben de faturasız'a geçmeyi düşünüyorum. Vodafone'u geçen aradım 3 ayda 350 TL yüklemem gerektiğini söyledi. Bugün de aradım 6 ay kuralının kalktığını 2 ayda 410 TL'lik paket almam gerektiğini söylüyor. Anlaşmalı lobici eşkiya bunlar. Siz ne yaptınız?

Ben de faturasız'a geçmeyi düşünüyorum. Vodafone'u geçen aradım 3 ayda 350 TL yüklemem gerektiğini söyledi. Bugün de aradım 6 ay kuralının kalktığını 2 ayda 410 TL'lik paket almam gerektiğini söylüyor. Anlaşmalı lobici eşkiya bunlar. Siz ne yaptınız?

Ben geçirdim hattımı üstteki arkadaşların dediği gibi yapmayı deneyeceğim olmazsa ne yapacağım bilmiyorum.