Merhabalar, Sepaş elektrik faturası ödemek istiyorum, kendi sitelerinde bir sıkıntı var herhalde, Papara ile deniyorum hata veriyor. Bu siteyi buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. Hiç bu siteden fatura ödediniz mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Yok hocam, Papara'nın içinde Sepaş yok.Hocam Papara'nın içinde sepaş vardı galiba ödeme oradan yapabilirsiniz, siteyi araştırdım fakat 3 4 tane olumsuz yorum var sitenin ismide garip gibi sepasodemelisin vs olsa hadi neyse de bilemedim.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Merhabalar, Sepaş elektrik faturası ödemek istiyorum, kendi sitelerinde bir sıkıntı var herhalde, Papara ile deniyorum hata veriyor. Bu siteyi buldum ama güvenilir mi bilmiyorum. Hiç bu siteden fatura ödediniz mi?
Hocam, elinizde herhangi bir fiziki faturanız yok mu? İçerisinde fatura numarası, site linki vs. yazması lazım. Ayrıca baktım bu siteden bahsediyorsunuz sanırım.
Biraz daha araştırdım, bu şirketin Sepaş Cebinde diye bir uygulaması da var. Bakın isterseniz.
Fatura Ödeme - Sepaş Enerji - Görevli Elektrik Enerjisi Tedarik Şirketi
Ev kullanıcıları ve sanayi kuruluşları dahil ülkemizdeki tüm elektrik kullanıcılarına hizmet veren Sepaş Enerji'nin sunduğu elektrik tarifelerini keşfedin.
Son düzenleme:
Fiziki faturam var, ancak sitede bir sıkıntı var, ne sitede ne de uygulamada kabul etmiyor.Hocam, elinizde herhangi bir fiziki faturanız yok mu? İçerisinde fatura numarası, site linki vs. yazması lazım. Ayrıca baktım bu siteden bahsediyorsunuz sanırım.
Dediğim gibi, uygulamasında da bir sıkıntı var.Biraz daha araştırdım, bu şirketin Sepaş Cebinde diye bir uygulaması da var. Bakın isterseniz.
![]()
Fatura Ödeme - Sepaş Enerji - Görevli Elektrik Enerjisi Tedarik Şirketi
Ev kullanıcıları ve sanayi kuruluşları dahil ülkemizdeki tüm elektrik kullanıcılarına hizmet veren Sepaş Enerji'nin sunduğu elektrik tarifelerini keşfedin.www.sepas.com.tr
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Fiziki faturam var, ancak sitede bir sıkıntı var, ne sitede ne de uygulamada kabul etmiyor.
Dediğim gibi, uygulamasında da bir sıkıntı var.
Kabul etmediğini anladım ama sıkıntı nedir? Bunun detayını söylemeniz lazım. Eğer fatura ödemesi son günündeyse müşteri hizmetlerini aramanız çok daha iyi olur, değilse bile arayın hocam ne olur ne olmaz.
Müşteri hizmetleri ile konuşarak sorunu çözdüm. Nedense tek çekim sistemini iptal edip, sadece sitelerinden taksitli çekim yapabiliyorlarmış.