Türk Telekom Faturasız için paket önerisi

aw7

Becerikli
Merhaba birkaç gün sonra Turkcell'den Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Normalde selfy faturalıya geçecektim ama hem İstanbul'da her an büyük bir deprem olabilir(İstanbul'da yaşıyorum normalde ama şu an üniversite için farklı bir şehirdeyim) hem de operatörleri boykot etme hareketinde çorbada tuzumuz bulunsun mantığıyla faturasızda kalacağım. Türk Telekom'dan önerdiğiniz bir paket var mıdır? Mesela şu paketi al hem nispeten daha az para ödersin ama hatrı sayılır oranda daha fazla GB olur dediğiniz bir paket. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada numaramı Türk Telekom'a bayiye gidip geçireceğim. Yani dijitalden numara taşıyanlara özel paketleri lütfen önermeyin.

Merhaba birkaç gün sonra Turkcell'den Türk Telekom'a geçmeyi düşünüyorum. Normalde selfy faturalıya geçecektim ama hem İstanbul'da her an büyük bir deprem olabilir(İstanbul'da yaşıyorum normalde ama şu an üniversite için farklı bir şehirdeyim) hem de operatörleri boykot etme hareketinde çorbada tuzumuz bulunsun mantığıyla faturasızda kalacağım. Türk Telekom'dan önerdiğiniz bir paket var mıdır? Mesela şu paketi al hem nispeten daha az para ödersin ama hatrı sayılır oranda daha fazla GB olur dediğiniz bir paket. Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada numaramı Türk Telekom'a bayiye gidip geçireceğim. Yani dijitalden numara taşıyanlara özel paketleri lütfen önermeyin.
  • Türk Telekom'un faturasız paketleri arasında "Yıldızsız Faturasız" paketini değerlendirebilirsin.
  • Bu paket, aylık düşük bir ücretle sınırsız konuşma ve belirli bir GB internet sunmaktadır.
  • Daha fazla internet ihtiyacın varsa "Faturasız Ekstra" seçeneğini de düşünebilirsin, burada aylık ücret bir miktar artabilir fakat daha yüksek GB limitleri sunulabilir.
  • Ek olarak, "Sosyal Medya Paketi" gibi ek seçenekler ile sosyal medya uygulamalarında daha fazla veri kullanımı sağlayabilirsin; bu da genel veri kullanımını dengeler.
  • Seçtiğin paketteki GB miktarını, kullanım alışkanlıklarına göre değerlendirip, en azından 10-15 GB olan bir seçenek seçmen faydan olacaktır.

Bayiye gittiğinde bu paket seçeneklerini sorup, güncel fiyatlar ve kampanyalar hakkında bilgi almayı unutma.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt