KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 22 Aralık 2025 #11 THE KEROXEA dedi: Red baba varken diğerleri neymiş kardeşim, oyunun logosunda bile Red var bi'kere. Sarının hızlı Turbo'su, siyahın bombası olmadan boş paket Egea gibi hiçbir özelliği olmayan kırmızı ile oyunu kazanan net profesyoneldir. Genişletmek için tıkla... Onun yeri ayrıdır zaten. Ben ilkokuldayken arkadaşımın fovori kuşuydu... Vâveylâ dedi: Genişletmek için tıkla... Ha işte bu kuştu o. Ah be Toons'un önceden Toons TV'si vardı. Sağ olsun reklamlar ile oraya girip izlerdim bölümlerin hepsini.
THE KEROXEA dedi: Red baba varken diğerleri neymiş kardeşim, oyunun logosunda bile Red var bi'kere. Sarının hızlı Turbo'su, siyahın bombası olmadan boş paket Egea gibi hiçbir özelliği olmayan kırmızı ile oyunu kazanan net profesyoneldir. Genişletmek için tıkla... Onun yeri ayrıdır zaten. Ben ilkokuldayken arkadaşımın fovori kuşuydu... Vâveylâ dedi: Genişletmek için tıkla... Ha işte bu kuştu o. Ah be Toons'un önceden Toons TV'si vardı. Sağ olsun reklamlar ile oraya girip izlerdim bölümlerin hepsini.
Vâveylâ Uzman Katılım 29 Kasım 2025 Mesajlar 1.318 Çözümler 15 Beğeniler 845 Yer CachyOS 22 Aralık 2025 #12 Ömer_Yeter dedi: Onun yeri ayrıdır zaten. Ben ilkokuldayken arkadaşımın fovori kuşuydu... Ha işte bu kuştu o. Ah be Toons'un önceden Toons TV'si vardı. Sağ olsun reklamlar ile oraya girip izlerdim bölümlerin hepsini. Genişletmek için tıkla... O mavi olan bu işte.
Ömer_Yeter dedi: Onun yeri ayrıdır zaten. Ben ilkokuldayken arkadaşımın fovori kuşuydu... Ha işte bu kuştu o. Ah be Toons'un önceden Toons TV'si vardı. Sağ olsun reklamlar ile oraya girip izlerdim bölümlerin hepsini. Genişletmek için tıkla... O mavi olan bu işte.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 22 Aralık 2025 #13 Vâveylâ dedi: O mavi olan bu işte. Genişletmek için tıkla... Ben beyaz diye hatırlıyormuşum demek ki nostalji bizi ihtiyarlaştırmış...
Vâveylâ dedi: O mavi olan bu işte. Genişletmek için tıkla... Ben beyaz diye hatırlıyormuşum demek ki nostalji bizi ihtiyarlaştırmış...
Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 22 Aralık 2025 #14 Red, chunk, bomb üçlüsü. Hatta bir dönem eskiden Cartoon Network'da Angry Birds'ın çizgi filmi yayınlanıyordu diye hatırlıyorum.
Red, chunk, bomb üçlüsü. Hatta bir dönem eskiden Cartoon Network'da Angry Birds'ın çizgi filmi yayınlanıyordu diye hatırlıyorum.
KS KS Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 22 Aralık 2025 #15 Bruhistan dedi: Red, chunk, bomb üçlüsü. Hatta bir dönem eskiden Cartoon Network'da Angry Birds'ın çizgi filmi yayınlanıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Toons galiba dediğiniz. Ya da kısa kesitler de olabilir.
Bruhistan dedi: Red, chunk, bomb üçlüsü. Hatta bir dönem eskiden Cartoon Network'da Angry Birds'ın çizgi filmi yayınlanıyordu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Toons galiba dediğiniz. Ya da kısa kesitler de olabilir.
rpmb Üstün Katılım 1 Ocak 2024 Mesajlar 1.173 Çözümler 11 Beğeniler 1.501 Yer mt_boot.c 22 Aralık 2025 #17
Demorlius Üstün Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 1.656 Çözümler 6 Beğeniler 1.132 Yer Türkiye 22 Aralık 2025 #18 Dev Kırmızı ama kişiliğim ile hiç uyuşmuyor.