Ben Trakyalı olduğum için ve Trakya'ya adamakıllı hizmet sunan en başarılı firma bence İstanbul seyahat. Ayrıca Adapazarı'ndan Çanakkale'ye kadar hiç İstanbul'a girmeden sadece havalimanına uğrayacak gidiyor. Evet havalimanına da gidiyor. Benim çocukluğum onunla geçti ve bence çok underrated bir şirket.
Otobüs tercihime gelirsek: Mercedes'e de çok bindim. Man'daki kadar konforlu değildi. Şahsen yolcu konforunda Man > Mercedes.
Ali Osman Ulusoy'u nasıl sever bir insan hayret. Oturduğum koltuk kırıktı laz muavine dedim o da zaten yolu yarıladuk inecesunuz pirazdan dedi. Wi-Fi şifresini sordum dayak yiyorduk Korkuları da yok mahkemeye veririz hapse girerler vs. Yani neyini sevdiniz acep.
Pamukkale - Üstüne tanımam hiç mola vermeden direkt gideceğin şehre son sürat diğer otobüsleri sollaya sollaya sürer gider.
Ali Osman Ulusoy'u nasıl sever bir insan hayret. Oturduğum koltuk kırıktı laz muavine dedim o da zaten yolu yarıladuk inecesunuz pirazdan dedi. Wi-Fi şifresini sordum dayak yiyorduk Korkuları da yok mahkemeye veririz hapse girerler vs. Yani neyini sevdiniz acep.
Kale Seyehat'i bende kullandım ve hiç memnun kalmadım. Otobüs 1 saat rötar yaptü ve üstüne de valizimi bir başkasına vermişler. 4 gün valizime ulaşamadım. Kale seyehat Rezalet bir Firma