Ali Osman 06

Çalışkan
Yer
Trakya
Benim:

Firma: İstanbul Seyahat
Araç: Man Lion's Coach

Ben Trakyalı olduğum için ve Trakya'ya adamakıllı hizmet sunan en başarılı firma bence İstanbul seyahat. Ayrıca Adapazarı'ndan Çanakkale'ye kadar hiç İstanbul'a girmeden sadece havalimanına uğrayacak gidiyor. Evet havalimanına da gidiyor. Benim çocukluğum onunla geçti ve bence çok underrated bir şirket.
Otobüs tercihime gelirsek: Mercedes'e de çok bindim. Man'daki kadar konforlu değildi. Şahsen yolcu konforunda Man > Mercedes.

Pamukkale - Üstüne tanımam hiç mola vermeden direkt gideceğin şehre son sürat diğer otobüsleri sollaya sollaya sürer gider.

Ali Osman Ulusoy
Mercedes-Benz Travego

Ali Osman Ulusoy'u nasıl sever bir insan hayret. Oturduğum koltuk kırıktı laz muavine dedim o da zaten yolu yarıladuk inecesunuz pirazdan dedi. Wi-Fi şifresini sordum dayak yiyorduk :LOL: Korkuları da yok mahkemeye veririz hapse girerler vs. Yani neyini sevdiniz acep.

Son düzenleyen: Moderatör:
Favori bir otobüs firmam yok, kendi aracım ve motorum olduğu için her yere onlarla gidiyorum.

Ama bir kere binmek zorunda kaldığım İstanbul Kalesi denilen firmaya bir daha asla binmem.

Favorim; Mercedes Benz Travego serisi. :)

Pamukkale - Üstüne tanımam hiç mola vermeden direkt gideceğin şehre son sürat diğer otobüsleri sollaya sollaya sürer gider.

Ali Osman Ulusoy'u nasıl sever bir insan hayret. Oturduğum koltuk kırıktı laz muavine dedim o da zaten yolu yarıladuk inecesunuz pirazdan dedi. Wi-Fi şifresini sordum dayak yiyorduk :LOL: Korkuları da yok mahkemeye veririz hapse girerler vs. Yani neyini sevdiniz acep.
Hocam Pamukkale mola vermiyor yalan yok ama ben nedense hep eski Tourismolat'a denk geldim. Sırt ağrısından ölüyordum.

Yeniler bilmez. Varan Turizm - Setra otobüsler.

Bu ülkede bir şeyler yapmaya çalıştılar ve bu ülkeye kalite olarak çok fazlaydılar.