Favori Spider-Man karakteriniz?

• Tobey Maguire

Oy: 10 52,6%
  • Andrew Garfield

Oy: 6 31,6%
  • Tom Holland

Oy: 4 21,1%

• Oy verenlerin toplamı
    19

SF26 68

Üstün
Tobey benim için tartışmasız bir numara ama Andrew Garfield'daki Gwen'i kaybetmenin getirdiği ani ruhsal çöküşün karakterin geneline çok iyi yansıtması benim için 2. sıraya getirir; Tom Holland'a asla ısınamadığım 3. sıramda o var.

Bu arada lütfen Andrew Garfield abime 3. filmi çekin, Gwen sonrası psikolojisi bitmiş hâlden tekrar kendini bulacak şekilde bir ikileme lazım bu adama. Gwen öldü diye adamın Spider-Man kariyerini bitirdiniz.

Tobey'nin yeri ayrıdır. Özellikle tren sahnesi hala efsanedir. Onun dışında dertliysem Andrew Spider'ı, keyfim yerinde değilse Holland'ın filmlerini açar izlerim.

30 yaşında dayıları tercih etmem, Tom Holland daha iyi.
Tom Holland Spider olarak tartışmasız en zayıf halka. Oyunculuk olarak Andrew tartışmaya neredeyse kapalı, Spider olarak Tobey tartışmaya kapalı. Tom'da hiç ekstra yok bence. Hatta şöyle söyleyeyim; Avengers'ta Tom yerine Tobey olsa Avengers 50 kat falan daha iyi olurdu.
Andrew zaten dışlanmış çocuk gibi oldu seri boyunca. Yerden yere vurdunuz adamı.

Andrew'in serisi en az getirili ve en az sevilen. Millet neden bunu bu kadar sevmiyor inanılmaz. En çok sevilen klasik Tobey ki ben de bu adamdan nefret ediyorum. Tipi görünce otomatik kapatasım geliyor. Tom Holland zaten üzerine en fazla yatırım yapılan ama en çöpü. Sony kendi karakterini çok güzel pazarlar. Tom'un oyunculuk partneriyle birlikte çöp ki ne çöp. İngilizlerin Cahit'i.

Tom'un oyunculuk partneriyle birlikte çöp ki ne çöp. İngilizlerin Cahit'i.
İngiliz Cahit benzetmesine yeri göğü inlettim o nasıl bir benzetmedir ya.

Andrew'in serisi en az getirili ve en az sevilen. Millet neden bunu bu kadar sevmiyor inanılmaz. En çok sevilen klasik Tobey ki ben de bu adamdan nefret ediyorum. Tipi görünce otomatik kapatasım geliyor. Tom Holland zaten üzerine en fazla yatırım yapılan ama en çöpü.
Andrew karakterin iç çatışması vs. olarak en iyisi benim için. Kaldı ki Tobey Spider-Man karakterinin bu kadar unutulmaz kılan yegâne kişidir, bu yüzden de en çok sevilen olması doğal.