Bütçe
~₺4.000
Makaleler
12
Yer
Çorum
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Bütçesi ₺4.000 civarında. Bu bütçeyi geçmemesi tercihimiz. ₺3.800'ye Fazeon X24F200 modeli var, bu paraya alınır mı? İncelemelerine baktım, teknik özellikler bakımından fiyatına göre fena durmuyor. Siz ne dersiniz?

₺4.500 civarında daha iyi seçenekler var gibi ama bütçeyi aşıyor. Olabildiğince minimum fiyata en iyisini tercih etmeye çalışıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Bütçesi ₺4.000 civarında. Bu bütçeyi geçmemesi tercihimiz. ₺3.800'ye fazeon X24F200 modeli var, bu paraya alınır mı? İncelemelerine baktım, teknik özellikler bakımından fiyatına göre fena durmuyor. Siz ne dersiniz?

₺4.500 civarında daha iyi seçenekler var gibi ama bütçeyi aşıyor. Olabildiğince minimum fiyata en iyisini tercih etmeye çalışıyoruz.

Hakkında bir bilgim yok. Ancak ofiste 2K modelini kullanıyoruz memnunuz. Aynı fiyata geliyor ama birçok kullanıcı yorumu var. Forumda incelemesi de mevcut.
https://techolay.net/sosyal/konu/kt...180-hz-monitor-alinir-mi.112364/#post-1066364

@Yasin Alemdağ, @Telefonunu Çıkra, fena değilmiş. Ktc markasını ilk defa duydum. Neyin nesidir, bilgi var mı?

1995'ten beri üretim yapan Çinli bir şirket. Ofise ktc H27T27 bu modeli aldık 2K kullanan arkadaş grafikerdi fiyatına göre çok güzel olduğunu belirtti. Bende en azından evimdeki 2K ile karşılaştırdığımda uçurum bir fark göremedim. Gayet güzel. @2254 incelemesinde bu fiyata alınabilecek iyi bir monitör olduğunu belirtiyor ki kendisinin bu konularda çok bilgili olduğunu düşünüyorum.