Bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Bütçesi ₺4.000 civarında. Bu bütçeyi geçmemesi tercihimiz. ₺3.800'ye Fazeon X24F200 modeli var, bu paraya alınır mı? İncelemelerine baktım, teknik özellikler bakımından fiyatına göre fena durmuyor. Siz ne dersiniz?
₺4.500 civarında daha iyi seçenekler var gibi ama bütçeyi aşıyor. Olabildiğince minimum fiyata en iyisini tercih etmeye çalışıyoruz.
Bir arkadaşım için monitör bakıyoruz. Bütçesi ₺4.000 civarında. Bu bütçeyi geçmemesi tercihimiz. ₺3.800'ye fazeon X24F200 modeli var, bu paraya alınır mı? İncelemelerine baktım, teknik özellikler bakımından fiyatına göre fena durmuyor. Siz ne dersiniz?
₺4.500 civarında daha iyi seçenekler var gibi ama bütçeyi aşıyor. Olabildiğince minimum fiyata en iyisini tercih etmeye çalışıyoruz.
Ktc H25T7 öneririm bende. @2254 bu tarz monitörlere bakıyordu. Fazeon hakkinda pek bir şey demedi. Arasora markanın farklı modellerinin güven vermediğini, incelemesi olmadığını veya zayıf olduğunu söylüyordu.
1995'ten beri üretim yapan Çinli bir şirket. Ofise ktc H27T27 bu modeli aldık 2K kullanan arkadaş grafikerdi fiyatına göre çok güzel olduğunu belirtti. Bende en azından evimdeki 2K ile karşılaştırdığımda uçurum bir fark göremedim. Gayet güzel. @2254 incelemesinde bu fiyata alınabilecek iyi bir monitör olduğunu belirtiyor ki kendisinin bu konularda çok bilgili olduğunu düşünüyorum.