Detaylar
Kim cevapladı?pedroz_1999
Becerikli
Geriye yapabileceğiniz pek bir şey kalmıyor. Yedek olarak saklayabilir ya da ikinci elden satabilirsiniz.
Gereksiz elektrik tüketmesi yerine elden çıkarmak en mantıklısı.
Bende de aynı markanın eski bir modemi var. Aslında elimde iki tane(Tenda ve Aztech) eski modem var. Bir ara yok fiyatına elden çıkarmak lazım.
Bende de aynı markanın eski bir modemi var. Aslında elimde iki tane(Tenda ve Aztech) eski modem var. Bir ara yok fiyatına elden çıkarmak lazım.
Cıngıllıoğlu Kolonyası
Becerikli
Yedek olarak kalsın veya geri dönüştürün.
Aykut551
Yetkin
- Makaleler
- 1
Elimde fazladan Tenda marka bir modem var. Bu modemi nasıl değerlendirebilirim? Çok üst düzey bir cihaz değil, Wi-Fi güçlendirici yapmama da gerek yok. Önerilerinizi bekliyorum.
Hangi model acaba destekliyorsa OpenWrt kurun zapret AdBlock vs. kurarsınız.
Emre.py
Üstün
Mümkün değil hocamHangi model acaba destekliyorsa OpenWrt kurun zapret AdBlock vs. kurarsınız.
Çok para edeceğini zannetmiyorum, o zaman yedek tutmak daha iyi gibi.Geriye yapabileceğiniz pek bir şey kalmıyor. Yedek olarak saklayabilir ya da ikinci elden satabilirsiniz.
Tenda F3 olması lazım.
Emre.py
Üstün
Arduino'ya sahip değilim maalesef. Ama galiba Local sunucu yapabilirim USB takıp.Ben antenleri ve Wi-Fi modülünü söküp eski bir laptopta ve Arduino'da kullanmıştım. Bu tarz işlere meraklıysanız elbet bir gün işinize yarar.
Beeroneldar
Gelişen
Yedek olarak tutmak en iyisi