Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lessra

Üstün
Arkadaşlar Steam'den FC 25 satın aldım ama bir türlü lanet olası oyun açılmıyor. Kendi kişisel hesaplarım olmasına rağmen bu oyuna çok kişi erişti diyor Steam Ve EA Play hesabım kimsede yok kimseye de vermedim. Çözümü nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir forumda aşağıdaki gibi çözmüşler sorunu. Bir deneyin isterseniz hocam.

1) Oyunun yüklü olduğu dosyaya gelin ve "FC25.exe ve EAAntiCheat.GameServiceLauncher" dosyalarını:
sağ tık-> özellikler-> uyumluluk -> tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir -> YÖNETİCİ ÇALIŞTIR yapın.

2) Oyunu ea appten ONLİNE şekilde açın. Açarken izin isteyecek hani yönetici yapmıştık ya, onuda onaylayın.

3) Oyun açılırken kocaman, yeşil şekilde bir "EAFC25" (aslında anticheat) yazısı gelecek,

4) ÖNEMLİ: Tam bu gelir gelmez interneti kapatın,

6) ÖNEMLİ: O yeşil "EAFC25" yazısı gider gitmez hemen interneti açın hemen.
(yoksa internetiniz bağlı değil vs. diyor)

1) Oyunun yüklü olduğu dosyaya gelin ve "FC25.exe ve EAAntiCheat.GameServiceLauncher" dosyalarını:
sağ tık-> özellikler-> uyumluluk -> tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir -> YÖNETİCİ ÇALIŞTIR yapın.

2) Oyunu ea appten ONLİNE şekilde açın. Açarken izin isteyecek hani yönetici yapmıştık ya, onuda onaylayın.

3) Oyun açılırken kocaman, yeşil şekilde bir "EAFC25" (aslında anticheat) yazısı gelecek,

(yoksa internetiniz bağlı değil vs. diyor)

Çözüm
Bir deneyeyim hocam hemen.

1) Oyunun yüklü olduğu dosyaya gelin ve "FC25.exe ve EAAntiCheat. GameServiceLauncher" dosyalarını:
Sağ tık-> özellikler-> uyumluluk -> tüm kullanıcıların ayarlarını değiştir -> YÖNETİCİ ÇALIŞTIR yapın.

2) Oyunu EA appten ONLİNE şekilde açın. Açarken izin isteyecek hani yönetici yapmıştık ya, onu da onaylayın.

(Yoksa internetiniz bağlı değil vs. diyor)

Teşekkürler hocam oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun mu oynuyoruz, bir yere mi sızıyoruz belli değil, oyunu aldım ve açılmıyor bile.
Hocam ben sorunu anakartı ve ekran kartını güncelleyerek hallettim sorunsuz açılıyor.

Oyun mu oynuyoruz, bir yere mi sızıyoruz belli değil, oyunu aldım ve açılmıyor bile.
Steam dan aldıysanız dosya doğrulaması yapın ben yaptığım halde sürekli dosya indiriyordu.