FC 25 alınır mı?

mahmutxd005

Becerikli
FC 25 Ultimate sürüm 1600TL'ye alınır mı?

4600 FC point veriyor, bununla ne yapabilirim?

FC 25 Ultimate sürüm 1600TL'ye alınır mı?

4600 FC point veriyor, bununla ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 139518

FC point ile paket açıp takımını güçlendirirsin.
Sinir krizi çok kolay geçirirsen alma. Zararlı çıkarsın özellikle Ultimate Team'de.
Onun dışında Pes'in oynanışı daha iyi açık söylemek gerekirse arada sırada oynanacaksa alınabilir ben almazdım. Arkadaşlarla oynabilecek bir oyun.
Denedin mi diye soranlar olabilir, evet.

Ben de çok düşündüm almayı 750 TL'ye düştü Epic'te sonra vazgeçtim. Aradığım şey istediğim oyuncuları oynayarak almak-alabilmek. İstediğim oyuncu grubuyla online kapışmak istiyorum ek bir ücret ödemeden ama öyle bir seçenek yok. FO4 vardı Türkiye kıymetini bilemedi oyun kapandı gitti. Yazık oldu. Şu an tüm umudum UFL...

Mart indirimlerde 800 küsur'e almıştım. Bence bu fiyat biraz yüksek. Biraz daha beklersen, benim aldığım fiyatında altında alırsın. FC'de sık indirim oluyor. Gerçekten sinir bozucu bir oyun lakin, arkadaşa katılıyorum bu konuda. @8898
Ama içinde Point yoktu benim aldığım dönemde tabi.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-10 204113.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 71
Hocam düz paketini aldım 700 civarına bekleyememiştim merak işte insanı yanıltabiliyor bazen.

Peki arkadaşlar bu FC point ile neler yaparım? 800TL fazla vermeye değer mi? Battle Pass gibi bir şey mi alınıyor? Ya da sadece paket açılımı mı?

Ben Ultimate team olayını seviyorum ya. Kadro dizmek keyifli geliyor.

Peki arkadaşlar bu FC point ile neler yaparım? 800TL fazla vermeye değer mi? Battle Pass gibi bir şey mi alınıyor? Ya da sadece paket açılımı mı?
Başlangıçta smurf gibi güçlü olursun ciddi paketler satılıyor çok bağımlısı olmayacaksa alma bence. Sadık kalırım iyi oynarım dersen al geç.

Başlangıçta smurf gibi güçlü olursun ciddi paketler satılıyor çok bağımlısı olmayacaksa alma bence. Sadık kalırım iyi oynarım dersen al geç.
Şöyle fc 24 ü 300 saat civarı oynadım, fifa 23 ise 400 500 saat civarı.. Oyunu hep xbox game pass uzerinden 3 4 ay aktif dönemde oynuyordum..

Ilk defa satın alacağım..

Şöyle fc 24 ü 300 saat civarı oynadım, fifa 23 ise 400 500 saat civarı.. Oyunu hep xbox game pass uzerinden 3 4 ay aktif dönemde oynuyordum..

Ilk defa satın alacağım..
24 ile cok bir farkı yok sen bilirsin.

Zaten bu oyunda ya kariyer ya da Ultimate bunlar için alıyor insanlar. Arada bir maç oynarım açarım diye alırsan parana yazık. Defans yapmak bence FC 24'te daha kolay, bana FC 25 defans yapmak zor gibi geldi. Darlanıyorum oynarken çünkü, parmaklarım ağrıyor.

Hocam bende arkadaşla çapraz platform oynarım diye aldım sırf, ne kariyer ne Ultimate oynuyorum duruyor kenarda öyle. @8898,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…