1923_mirac

Uzman
RTX 4050, 16 GB RAM ve i5-13 bulunan HP Victus bilgisayarımda FC 25'te hem en düşük ayarlarda hem de en yüksek ayarlarda eşit miktarda yer yer donma sorunu yaşıyorum. Ne yaparsam yapayım bir türlü çözüm bulamadım neredeyse bir yıldır. FC 26'da da aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum oyun çok pahalı olduğu için. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
RTX 4050, 16 GB RAM ve i5-13 bulunan HP Victus bilgisayarımda FC 25'te hem en düşük ayarlarda hem de en yüksek ayarlarda eşit miktarda yer yer donma sorunu yaşıyorum. Ne yaparsam yapayım bir türlü çözüm bulamadım neredeyse bir yıldır. FC 26'da da aynı sorunu yaşamaktan korkuyorum oyun çok pahalı olduğu için. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Oyun orjinal mi oynuyorsunuz?

Victus kötü bir marka. FC 26 kaldırmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen VRAM yetmiyor ya da işlemci düşük Watt. 100 Watt altıysa takılma sorunu yapabilir. Steam'de ise dosya doğrulaması yap.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama o kadar da oyun kaldıracak bir PC değil. FC 26 gelişmiş Pro Soccer Online gibi. 2021 az GB'li oyunlarına benzemez.
RTX 4050, i5 13. nesil işlemci ve 16 GB RAM'den bahsediyoruz. Ayrıca FC 26'nın sistem gereksinimleri FC 24 ve FC 25 ile de aynı zaten. Tek sorun optimizasyon. FC serisi dışında hiçbir oyunda problem yaşamıyorum. Marvel Spider-Man güncel bir oyun örneğin, hiçbir takılma vs. yaşamadan oynadım.