S Sam4 Uzman Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 12 Beğeniler 6 12 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Steam'den aldım ve Ultimate sürüm aldım fakat oyun standart sürüm gözüküyor ve çıkış tarihi 27 Eylül olarak gözüküyor neden böyle nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar Steam'den aldım ve Ultimate sürüm aldım fakat oyun standart sürüm gözüküyor ve çıkış tarihi 27 Eylül olarak gözüküyor neden böyle nasıl düzeltebilirim?
LA Knight Üstün Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.476 Çözümler 15 Beğeniler 2.790 12 Eylül 2024 #2 Oyun kaçında açılacaksa 7 gün önceden erişme hakkın olacak şimdi hakkın yok yani. O bug düzeltilir sonra, istersen bir de EA App'den bak.
Oyun kaçında açılacaksa 7 gün önceden erişme hakkın olacak şimdi hakkın yok yani. O bug düzeltilir sonra, istersen bir de EA App'den bak.
KS KS S Sam4 Uzman Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 12 Beğeniler 6 12 Eylül 2024 #3 LA Knight dedi: Oyun kaçında açılacaksa 7 gün önceden erişme hakkın olacak şimdi hakkın yok yani. O bug düzeltilir sonra, istersen bir de EA App'den bak. Genişletmek için tıkla... Siz deyince baktım EA Appde de 7 gün içerisinde açılacak diyor teşekkür ederim.
LA Knight dedi: Oyun kaçında açılacaksa 7 gün önceden erişme hakkın olacak şimdi hakkın yok yani. O bug düzeltilir sonra, istersen bir de EA App'den bak. Genişletmek için tıkla... Siz deyince baktım EA Appde de 7 gün içerisinde açılacak diyor teşekkür ederim.