Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

belfort 394

Becerikli
Merhaba, Rockstar Games hesabımın mail adresini 2 yıl önce başka bir maile taşıdım. Taşıdığım maili hatırlıyorum, Rockstar Games hesabımın şifresini de hatırlıyorum fakat taşıdığım mailin şifresini hatırlamıyorum. Bu yüzden 2 aşamalı doğrulamayı geçemiyorum. Mail hesabında kurtarma e-postası ve telefon numarası olmadığı için şifresini de değiştiremiyorum. Rockstar Games üzerinden destek talebi açmak istiyorum fakat ekteki hatayı alıyorum. Rockstar Games hesabımın bağlı olduğu Steam hesabı da elimde. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Ekran görüntüsü 2025-12-19 171603.webp

Rockstar Games'in destek sistemi berbat ötesi. Bilgisayardan hâla daha destek talebi açamıyorum. Telefondan çok başka konumda mobil veriyi açıp denediğimde destek talebi açabildim.

Bu sefer "bilgileri eksiksiz şekilde tekrar doldurup tekrar destek talebi açın" dediler. Aynı cihazdan 10 dakika sonra tekrardan destek talebi açmak istediğimde gene aynı hatayı aldım.
Bu sefer ailemdeki başka birinin telefonunda mobil veri üzerinden tekrar destek talebi açabildim.
Gerisi tamamen Rockstar Games'i hesabın sahibi olduğunuza ikna etmeye kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör: