Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

taylank

Becerikli
Arkadaşlar. Xbox Game Pass aldım haliyle EA Play üyeliği de verildi. Daha önceden kütüphanemde FC 25 Showcase vardı zaten. Direk onun üzerinden açıyor oyunu, çoğu takım seçilmiyor normal mi?

Oyuna tekrar giriş yapınca düzeldi.

Son düzenleme:
Arkadaşlar. Xbox Game Pass aldım haliyle EA Play üyeliği de verildi. Daha önceden kütüphanemde FC 25 Showcase vardı zaten. Direk onun üzerinden açıyor oyunu, çoğu takım seçilmiyor normal mi?

Oyuna tekrar giriş yapınca düzeldi.
Sorununuzun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Oyun Yükseltmesi: Oyuna girdiğinizde hücresel veri bağlantısı veya Wi-Fi üzerinden en son güncel dosyaların güncellemelerini kontrol edin. Bu güncellemeler bazen oyunun düzgün çalışmasını sağlamak için gereklidir.

2. Oyunu Kapatıp Açın: Basit bir şekilde oyunu kapatıp tekrar açmayı deneyin. Bazen geçici olarak bağlantı sorunları yaşanabilir.

3. EA Play Üyeliğini Kontrol Edin: EA Play ile sahip olduğunuz içeriklerin mevcut olup olmadığını kontrol edin. Üyelik sürenizin güncel olduğundan emin olun.

4. Ön Belleği Temizleme:
- Xbox konsolunuzda Ayarlar menüsünü açın.
- Sistem > Depolama > Yerel Depolama kısmına gidin.
- Oyunla ilgili ön belleği temizleyin.

5. Sistem Güncellemeleri: Xbox’ınızın güncel olduğundan emin olun. Ayarlar > Sistem > Güncellemeler bölümüne giderek güncellemeleri kontrol edin.

6. Oyun Şeklini Kontrol Et: FC 25 Showcase üzerinden açtığınızda, bazı takımların seçilmemesi, oyun sürümünüz veya etkileşim içinde olduğunuz arayüz ile ilgili olabilir. İlgili güncellemeler geldiğinde tekrar kontrol edin.

Sorununuz tekrar ederse, ilgili kullanıcı forumlarından veya EA’nın destek sayfasından yardım almayı düşünebilirsiniz.