11568

Uzman
FC 25 Steam'de %80 indirim ile 13.99 dolara düştü.

Efsane oyun / CS2 kasalarınızı satıp beleşe alabilirsiniz.

thumb-1920-1371791.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın işe başlıyorum. Günlük 560-640 TL civarı alacağım. İlk günlüğümle bunu almak mantıklı mı sizce? FC 25'in zamanı geçti biliyorum ama bi 200 saat falan götürür beni kariyerde. FC 24'ü 350 saat oynamıştım.

Yarın işe başlıyorum. Günlük 560-640 TL civarı alacağım. İlk günlüğümle bunu almak mantıklı mı sizce? FC 25'in zamanı geçti biliyorum ama bir 200 saat falan götürür beni kariyerde. FC 24'ü 350 saat oynamıştım.

Benim gibi kariyer modu normal oyuncuysanız sürekli oynarsınız ama başta deneyimleyin normal maç 1 saat beğenmezseniz oynanışı iade edersiniz.

Yarın işe başlıyorum. Günlük 560-640 TL civarı alacağım. İlk günlüğümle bunu almak mantıklı mı sizce? FC 25'in zamanı geçti biliyorum ama bi 200 saat falan götürür beni kariyerde. FC 24'ü 350 saat oynamıştım.
Ben de sadece teknik direktörlük kariyeri için oynuyorum. FC 26, Eylül'de çıkacak; o zamana kadar sizi gayet götürür. Fiyat da makul bence. Ayrıca, işiniz hayırlı olsun...

Ben de sadece teknik direktörlük kariyeri için oynuyorum. FC 26, Eylül'de çıkacak; o zamana kadar sizi gayet götürür. Fiyat da makul bence. Ayrıca, işiniz hayırlı olsun...

FC 26 diğer sene yaz indirimde alır 1 sene FC 25 oynanır.

Arkadaşlar deneyimledim rezalet oyun bence almayın derim. FIFA 23 bile çok daha iyi iade etmeyi düşünüyorum bakalım.

Yarın işe başlıyorum. Günlük 560-640 TL civarı alacağım. İlk günlüğümle bunu almak mantıklı mı sizce? FC 25'in zamanı geçti biliyorum ama bir 200 saat falan götürür beni kariyerde. FC 24'ü 350 saat oynamıştım.

FC24 devam edin hocam oyun çok kötü ciddiyim.

Son düzenleme:
Oyun keyif veriyor her ne kadar FC23 ve 24'ten farklı olsa da kariyeer modu yenilikleri vs oynanış keyif aldım.

İade etmiştim ama tekrar bir şans daha verdim doğru gamepad ayarlarımı yapınca sorun çözüldü gibi kayma sorunu ve please şut çekme ayarı farklıymış sorun çözüldü.