Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kokaner

Uzman
Ne yaptıysam kime danıştıysam şu sorun bir türlü çözülemedi. Format attım, 4 kere sil yükle yaptım, doğrulama yaptım, EA canlı desteğe yazdım. Her şeyi yaptım ama hala Ultimate teame girerken şu lanet hatayı alıyorum. Arkadaşım benim hesabımla girince Ultimate Team açılıyor ama benim bilgisayarımda açılmıyor arkadaş yok.

1740948938011.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Showcase ilk çıktığı zamanlarda oyun indirime girene kadar açıp bir kariyer oynamak için bypass yöntemi ile crack oynamıştım. Sonrasında oyun 21 dolara düşünce satın aldım ama oyun açılmıyordu. PC'ye format attım oyunu çok kez sil yükle yaptım, düzelmedi. Meğer Steam her oyunu indirdiğimde crack dosyasını da indiriyormuş. En son Steam'i sil yükle yaptım (Format atarken Steam farklı diske yüklüydü) UT açıldı.

Showcase ilk çıktığı zamanlarda oyun indirime girene kadar açıp bir kariyer oynamak için bypass yöntemi ile crack oynamıştım. Sonrasında oyun 21 dolara düşünce satın aldım ama oyun açılmıyordu. PC'ye format attım oyunu çok kez sil yükle yaptım, düzelmedi. Meğer Steam her oyunu indirdiğimde crack dosyasını da indiriyormuş. En son Steam'i sil yükle yaptım (Format atarken Steam farklı diske yüklüydü) UT açıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm