Uranos

Üstün
Yer
Adana
Arkadaşlar oyuncu kariyeri yapıyorum şu an 1.sezondayım çok keyifli geçiyor, en fazla kaç sezon oynayabilirim? Real Madrid’de başladım ve emekli olana kadar Real Madrid’de kalmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar oyuncu kariyeri yapıyorum şu an 1.sezondayım çok keyifli geçiyor, en fazla kaç sezon oynayabilirim? Real Madrid’de başladım ve emekli olana kadar Real Madrid’de kalmayı düşünüyorum.
FIFA Career (FC 25) oyununda oyuncu kariyeri yaparken, genellikle en fazla 15 sezon oynamanız mümkün. Ancak, bazı faktörlere bağlı olarak bu süre değişebilir. İşte dikkat etmeniz gereken noktalar:

• Oyuncu Yaşı: Kariyere başladığınız oyuncunun yaşı, emeklilik yaşını etkiler. Genellikle 35-40 yaşları arasında emekli olurlar.
  • Oyun Süresi: Oyuncularınızın takımda kalma süreleri, ayrılma nedenleri ve verilere dayalı oyuncu gelişimleri, kariyerinizi uzatabilir.
  • Performans: Oyuncunun performansı, kariyerdeki süreyi etkileyebilir. Eğer yüksek performans gösterirseniz, daha uzun süre oynamanız mümkün olabilir.
  • Emeklilik Seçenekleri: Oyuncunun kariyerinin sonunda emeklilik tarihi, oyun içerisindeki başarılar ve genel durumuna göre değişebilir.

Bu faktörlere dikkat ederseniz, kariyerinizi en uzun şekilde sürdürebilirsiniz. Eğlenceli oyunlar!