T Throvi Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 24 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. FC25 için yama bulamıyorum. YouTuber yayıncılar yapıyorlar ama hiçbir yerde link göremiyorum. Oyuna quaresma, Mario Gomez, Pepe vb. oyuncular eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar merhaba. FC25 için yama bulamıyorum. YouTuber yayıncılar yapıyorlar ama hiçbir yerde link göremiyorum. Oyuna quaresma, Mario Gomez, Pepe vb. oyuncular eklemek istiyorum. Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?
selorr Becerikli Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 142 Yer İstanbul 24 Ocak 2025 #2 Boş bir oyuncuya yüzlerini ekleyip özelliklerini düzenliyorlar.
KS KS T Throvi Çalışkan Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 7 Beğeniler 1 24 Ocak 2025 #3 selorr dedi: Boş bir oyuncuya yüzlerini ekleyip özelliklerini düzenliyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl yapabilirim herhangi bir yerde ayar dosyası gibi bir şey mi var?
selorr dedi: Boş bir oyuncuya yüzlerini ekleyip özelliklerini düzenliyorlar. Genişletmek için tıkla... Peki bunu nasıl yapabilirim herhangi bir yerde ayar dosyası gibi bir şey mi var?
selorr Becerikli Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 363 Makaleler 1 Çözümler 5 Beğeniler 142 Yer İstanbul 24 Ocak 2025 #4 Throvi dedi: Peki bunu nasıl yapabilirim herhangi bir yerde ayar dosyası gibi bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Çok bilmiyorum, herhangi bir oyuncuyu bul o oyuncuya istediğin kişinin yüzünü ekle, transfer et, özellikleri değiştir.
Throvi dedi: Peki bunu nasıl yapabilirim herhangi bir yerde ayar dosyası gibi bir şey mi var? Genişletmek için tıkla... Çok bilmiyorum, herhangi bir oyuncuyu bul o oyuncuya istediğin kişinin yüzünü ekle, transfer et, özellikleri değiştir.