Çözüldü FC 25'de Ricardo Quaresma'nın yüzü nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhabalar,

FC25'de Quaresma'nın yüzünü nasıl yapabilirim? 25'de çok fazla, değişik ayarlar gelmiş, gram benzetemiyorum. Varsa yapan paylaşabilir mi?

Çözüm
Birkaç gün sonunda zaten normal editör çıkacak eğer yoksa bile birkaç güne kadar normali çıkar.

Hocam yapabildiniz mi?

FC25 Live editörde Clone kalkmış ya da daha gelmemiş, kaldı o yüzden.

Videosu var mış, bulabildim.

Birkaç gün sonunda zaten normal editör çıkacak eğer yoksa bile birkaç güne kadar normali çıkar.

Hocam yapabildiniz mi?

Kral, ben live editör ile oyuncuma altın trivela ekliyorum, fakat eklenmiyor. Kaydetme tuşu vs. mı var? Neden olmuyor. İşaretleyip F9 basarak çıkıyorum.
Merhaba,

FC25'te Quaresma'nın yüzünü nasıl yapabilirim? 25'te çok fazla, değişik ayarlar gelmiş, gram benzetemiyorum. Varsa yapan paylaşabilir mi?

Cheat Engine ve bir program daha vardı onunla eski futbolcuların yüzünü yapabiliyordun diye biliyorum. Bu vidoda anlatıyor:

10:49'da anlatıyor önce oyuncuyu istediğin gibi oluştur oluşturduktan sonra zaten o kısımdan değiştiriliyor.

Son düzenleme:
Cheat Engine ve bir program daha vardı onunla eski futbolcuların yüzünü yapabiliyordun diye biliyorum.

Banlanma vs. gibi bir durum olmasın hocam, gerçi offline modda oynuyorum.

Hocam banlanma vs. olmaz dimi?

Son düzenleme:
Eğer Cheat Engine yüklü online moda girersen yersin ama girmezsen bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Tamamdır hocam, videoyu azcık izledim fakat video'da sadece oyuncu özelliklerini değiştirdiğini vs. anlatıyor, bir kısmı kaçırdım mı? Veya yüzü nasıl yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…