Oyuna girdikten sonra çıkan bu kampanya ekranında donuyor ve asla ilerlemiyor. 2 gündür bu sorun mevcut. Ne yapabiliriz?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır, herhangi bir bildirim veya hata vermiyor. EA App'te bir bildirim bulunmamakta.Olay Görüntüleyicisi'nde herhangi bir bildirim var mı veya oyun donup açılmadığında arka planda veya ana ekranda hata bildirimi geliyor mu? EA App'te herhangi bir bildirim var mı?
Dostlar sorunun çözümünü buldum ve net olması açısından 3 kez test ettim.
Oyun açılırken EA sunucularına bağlanmasına izin vermeden devam edince kampanya ekranı gelmiyor. Oyuna girdikten sonra R3 tuşuna basarak sunuculara bağlanabilirsiniz.
- Makaleler
- 50
EA üzerinden "Onarım" yaptın mı?
Evet, denedim. Ne yazık ki sorun devam ediyor.
- Makaleler
- 50
Oyunu hangi oyun servisinden oynuyorsun?
EA üzerinden oynuyorum.
- Makaleler
- 50
Olay Görüntüleyicisi'nde herhangi bir bildirim var mı veya oyun donup açılmadığında arka planda veya ana ekranda hata bildirimi geliyor mu? EA App'te herhangi bir bildirim var mı?
Hayır, herhangi bir bildirim veya hata vermiyor. EA App'te bir bildirim bulunmamakta.Olay Görüntüleyicisi'nde herhangi bir bildirim var mı veya oyun donup açılmadığında arka planda veya ana ekranda hata bildirimi geliyor mu? EA App'te herhangi bir bildirim var mı?
Dostlar sorunun çözümünü buldum ve net olması açısından 3 kez test ettim.
Oyun açılırken EA sunucularına bağlanmasına izin vermeden devam edince kampanya ekranı gelmiyor. Oyuna girdikten sonra R3 tuşuna basarak sunuculara bağlanabilirsiniz.
Son düzenleme: