Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
11
Yer
Japonya, Fukuoka
Oyuna girdikten sonra çıkan bu kampanya ekranında donuyor ve asla ilerlemiyor. 2 gündür bu sorun mevcut. Ne yapabiliriz?

1760279845744.webp

Çözüm
Olay Görüntüleyicisi'nde herhangi bir bildirim var mı veya oyun donup açılmadığında arka planda veya ana ekranda hata bildirimi geliyor mu? EA App'te herhangi bir bildirim var mı?
Hayır, herhangi bir bildirim veya hata vermiyor. EA App'te bir bildirim bulunmamakta.

Dostlar sorunun çözümünü buldum ve net olması açısından 3 kez test ettim.

Oyun açılırken EA sunucularına bağlanmasına izin vermeden devam edince kampanya ekranı gelmiyor. Oyuna girdikten sonra R3 tuşuna basarak sunuculara bağlanabilirsiniz.
Olay Görüntüleyicisi'nde herhangi bir bildirim var mı veya oyun donup açılmadığında arka planda veya ana ekranda hata bildirimi geliyor mu? EA App'te herhangi bir bildirim var mı?
Hayır, herhangi bir bildirim veya hata vermiyor. EA App'te bir bildirim bulunmamakta.

Dostlar sorunun çözümünü buldum ve net olması açısından 3 kez test ettim.

Oyun açılırken EA sunucularına bağlanmasına izin vermeden devam edince kampanya ekranı gelmiyor. Oyuna girdikten sonra R3 tuşuna basarak sunuculara bağlanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm