EA Play ve EA Play Pro üyeleri, yarın TSİ 15.00'te oyunu oynamaya başlayabilecek!
Detaylar
Kim cevapladı?General5306
Uzman
EA Play ve EA Play Pro üyeleri, yarın TSI 15.00'te oyunu oynamaya başlayabilecek!
Eki Görüntüle 185737
1 aylık üyelik alınca 10 saat oynama oluyor mu?
Bilmiyorum.
FearcaN
Uzman
FIFA 22'den beri her sene alırım güncellemeyle gelecek sözde özellikleri her sene 70 dolara yeni oyun olarak satıyorlar. Geçen sene almam demiştim Galatasaray stadı vs eklenince aldım FC 24'ün aynısıydı pişman oldum. Bu sene almam dedim Türkçe spiker getirdiler oyunu almadım ilk defa 1 aylık EA Play Pro aldım 1 ay oynar bakarım çok çok bir değişiklik yoksa Ultimate Team'de salıp artık FC serisine son vermeyi planlıyorum ülkemizde ekonomik sıkıntılar çekerken aynı oyuna her sene 70 dolar vermek bana artık koymaya başladı hiç yoktan yayıncılardan izleriz yapacak bir şey yok 
1 aylık EA Play üyeliği alırsan 10 saat deneme süren olur. 1 aylık EA Play Pro üyeliği alırsan 1 ay süresiz oynayabilirsin yarından itibaren.
1 aylık EA Play üyeliği alırsan 10 saat deneme süren olur. 1 aylık EA Play Pro üyeliği alırsan 1 ay süresiz oynayabilirsin yarından itibaren.
serkansgp
Uzman
Oynarsın. Ondan zaten 10 saat sınırı var. XBOX da EA Play demek. XBOX üyeliğin varsa onu EA'e bağla play üyeliğin aktif olur.