Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba. FC 26 almak istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi. Yasal olarak en ucuz nereden satın alabilirim? İndirime girmesini de bekleyebilirim sorun olmaz.

Merhaba. FC 26 almak istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi. Yasal olarak en ucuz nereden satın alabilirim? İndirime girmesini de bekleyebilirim sorun olmaz.
Kasım ayı sonunda 'Black Friday' indirimleri var, orada indirime girer. Eğer FC25'ten FPniz gelmeyecekse YD sitelerden Steam hesabı alabilirsiniz.

Steam'de Black fridayda %40 indirim olur. Her sene Epic'de % 40 indirim olur. Epic ilave olarak %20 de Epic bakiyesi veriyor oda fena durmuyor. Black fridayda %30 (bazen) ama genellikle %40 indirim oluyor. Bazen de sadece Ultimate surume ındırım gelebılır ya da standart sürüme o değişiyor duruma göre bilgin olsun.

Hocam Türkiye şartlarında bir oyuna 70 dolar gıbı bır uçuk bir fıyat vermenın bence bır anlamı bulunmuyor. Yurt dışında yaşıyorsan işler degışır tabii ki de. Türkiye'de İtemsatış gıbı sitelerde çok daha uygun fıyata FC 26 alabılırsın, ben şahsen İtemsatış'tan 1 hafta oldu alalı, halen problemsız şekılde oynuyorum. Site ıçerısınde guvenılır bır mağaza gözune kestırdıkten sonra her ürünü aynı mağazadan alıyorsun, bu mağazayı bulmak ıçın mağazadan alışverıs yapıp yorum bırakan kişilere ve mağazanın puanına bakabılırsın. Zaten bır sorun çıktıgında, yani oyuna gırmedıgın zaman vb durumlarda destek hızlıca işi halledıyor.

Aynı konuyu bende açmıştım, İtemsatıştan aldım ben aldığımda 250 TL'ydi fakat şu an sanırım 200'e düşmüş. Offline oynuyorum bir sorun olmadı henüz tavsiye ederim.

istersen paylaşımlı hesap alabilirsin, fiyatlar genelde 200-250 TL civarında oluyor. Ben Itemsatış’tan Hexacshop diye bir satıcıdan aldım, şimdilik gayet memnunum.

Aynı konuyu bende açmıştım, İtemsatıştan aldım ben aldığımda 250 TL'ydi fakat şu an sanırım 200'e düşmüş. Offline oynuyorum bir sorun olmadı henüz tavsiye ederim.
Hesap satıyorlar bildiğim kadarıyla doğru mudur ? Doğru ise hiç tavsiye etmeyeceğim bir işlem açıkçası, rus siteleri bu işi çok düşük miktarlara yapıyorlar.