YemekEskiyasi

Üyecik
Hocamlar sorunum şu: Ne zaman FC 26 oynamaya çalışırsam çalışayım ya oyun çöküyor ya clubs oynarken sürekli maç içerisinde lag ve delay var ya da yükleme ekranlarında uzun uzun bekletmeler. Kısacası oyunu ne zaman online oynamak istesem bir sorun çıkıyor ve bu sorunlar sadece FC 26'da var, diğer herhangi bir oyunda sıkıntı yok. Dosyaları defalarca doğruladım, NVIDIA üzerinden oyunu çalıştırdım, ne yaptıysam çözemedim. Artık illallah ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocamlar sorunum şu: Ne zaman FC 26 oynamaya çalışırsam çalışayım ya oyun çöküyor ya clubs oynarken sürekli maç içerisinde lag ve delay var ya da yükleme ekranlarında uzun uzun bekletmeler. Kısacası oyunu ne zaman online oynamak istesem bir sorun çıkıyor ve bu sorunlar sadece FC 26'da var, diğer herhangi bir oyunda sıkıntı yok. Dosyaları defalarca doğruladım, NVIDIA üzerinden oyunu çalıştırdım, ne yaptıysam çözemedim. Artık illallah ettim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özellikleriniz nedir?

Ben de 3 gündür uğraşıyorum oyun online macda lag yapıyor ping de normal kafayi yersin yeni güncelleme bozdu bence oyunu silip bidaha yükledim dosyalari sildim her şeyi yaptım yok bu kadar sorunlu bir oyun görmedim optimazsyonu en kötü oyun

Ben de 3 gündür uğraşıyorum oyun online Mac'da lag yapıyor ping de normal kafayi yersin yeni güncelleme bozdu bence oyunu silip bir daha yükledim dosyalari sildim her şeyi yaptım yok bu kadar sorunlu bir oyun görmedim optimazsyonu en kötü oyun.

Bulduğum çözümler arasında oyunu 60 FPS'e sabitleyip oynamak var lag ve ping sorununa bir cözüm değil ama oyunu daha akıcı hale getirdiği için oynamak bir nebze daha kolay oluyor deneyebilirsin.

Ayarları en düşük seviyeye getirip tekrar deneyin. Çok güçlü bir sisteme sahip değilsiniz. Maalesef FIFA eskisinden daha güçlü sistemler istiyor ve iyi senkronize edilmemiş oluyor.

Ayarlar zaten en düşükte o sayede biraz daha rahat oluyor ama yine de delay ve lag neredeyse hiç azalmıyor ama işin enteresan tarafı oyunu aldığım ve oynadığım ilk 10 saat böyle sorunlar yoktu sonradan başladı.